Pucnjava u SAD-u: Ubijeno najmanje pet osoba, među njima i trudnica

Najmanje pet osoba ubijeno je u pucnjavi u stambenoj zgradi u američkom gradu Indianapolisu, u državi Indiana, javlja AP pozivajući se na lokalnu policiju. Među njima je i trudnica, javlja CNN.

Policija je saopštila da je riječ o ubistvu sa predumišljajem.

Poziv o pucnjavi policija je primila u 4:00 sata po lokalnom vremenu, a po dolasku na mjesto događaja zatekli su ranjenog tinejdžera.

Kasnije su policajci dobili informaciju da se pucnjava dogodila i u susjednoj kući u kojoj je pronađeno pet tijela.

U istragu su uključeni lokalna policija i Federalni istražni biro /FBI/.

Još niko nije priveden, a iz policije nisu moglu da kažu da li je riječ o jednom ili više napadača.

Gradonačelnik Indianapolisa Joe Hogsett rekao je da je riječ o masovnom ubistvu.

(TIP/Srna)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.