Video: Sjećate li se popularne serije “Porodica Serrano”? Ponovo su se okupili nakon 15 godina

Španska serija “Los Serrano”, kod nas poznata kao “Porodica Serrano”, emitirala se prije petnestak godina, a legendarne likove mnogi i danas pamte.

Serija je pratila događaje porodice Serrano i njihovih prijatelja. Snimana jeod 2003. do 2008. godine te je postigla veliki uspjeh u svakoj zemlji u kojoj se prikazivala, a u Španiji je proglašena za jednu od najgledanijih serija u historiji.

Glavne uloge u ovoj seriji tumačili su Antonio Resines, Hesus Bonilja i Antonio Molero, a glavna glumica, Belen Rueda, napustila je seriju 2007. godine. Telesinko je 22.5. 2008. objavio otkazivanje serije usljed značajnog pada gledanosti u Španiji.

Naslovnu numeru “Uno mas uno son siete” otpevao je Fran Perea, koji u seriji glumi Markosa. Zahvaljujući uspjehu serije, Fran je postao muzička zvijezda u Španiji. Potom je 2005. godine nastala i grupa “Santa Justa Klan” koju su činili mlađi glumci ove serije. Grupa SJK je postigla veliki uspjeh među mladima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fran Perea 🇪🇸 (@frnperea)

Preostalih sedam epizoda poslednje, osme sezone, u Španiji su emitovane od 05. juna do 17. jula 2008, svake sedmice po jedna epizoda. Kako su producenti unapred najavili poslednjih sedam epizoda su bile pune emocija, kako i dolikuje završetku. Posljednja epizoda Serranovih je bila prepuna iznenađenja i emocija i izazvala je razne komentare gledalaca povodom potpuno neočekivanog kraja.Za one koji se pitaju gdje su i šta rade popularni Serranosi, evo i odgovora. Naime, članovi popularne “porodice” okupili su se nakon 15 godina kako bi zajedno snimili videospot za popularnu pjesmu iz serije.

(TIP/Izvor: Klix.ba)