Foto: Djevojke se na snijegu fotkaju u bikinijima. Evo što se krije iza bizarnog trenda

Ako ste na Instagramu, TikToku ili sličnim društvenim mrežama naišli na fotke ili videozapise djevojaka u bikinijima koje se fotografiraju na snijegu, vjerojatno ste se zapitali zašto im je takva ideja pala na pamet.

Riječ je o bizarnom trendu koji je započeo još 2019. godine nakon što su sestre Kardashian svoj zimski odmor iskoristile za snimanje u bikinijima.

Trendu su se kasnije priključile i brojne druge poznate dame poput Vanesse Hudgens, Nine Dobrev, Jessice Simpson, Elizabeth Hurley, Marije Carey te Rihanne.

Prije četiri dana Kendall Jenner objavila je još jednu fotku na kojoj pozira u bikiniju i debelim čizmama te je skupila gotovo 12 milijuna lajkova.

“Ženama je dosadilo nositi otrcanu odjeću i biti pokrivene od glave do pete. Ovo je način da se zabavimo i zimi”, objasnila je jedna influencerica.

Brazilka Thais Macena izjavila je kako nije mogla vjerovati kad je vidjela da joj je fotka na kojoj na snijegu pozira u bikiniju bila najlajkanija na profilu.

Iza bizarnog trenda nema prave pozadinske priče, osim činjenice da se uglavnom sve svodi na želju za što većim brojem lajkova, prenosi Index.hr.

(TIP/Foto: Instagram)