Foto/OO SDA Banovići: ‘Riječi vjetar nosi, urađeno se vidi’; ‘Glas za SDA glas za Banoviće’

U mjesnoj zajednici Repnik održan je najmasovniji predizborni skup Općinske organizacije SDA Banovići za predstojeće lokalne izbore.

Mještanima, članovima i simpatizerima SDA, pored kandidata za općinskog načelnika predstavljena je i lista kandidata za Općinsko vijeće Banovići, lista poštenih, sposobnih, kreativnih i odgovornih ljudi. Prisutnima su se obratili: Sanida Ikanović Mavelić, Admira Bećarević, Anel Ikanović i Merima Mujkić kandidati za OV Banovići, Jasmin Mujić, Prof.dr. Munevera Bećarević, Ministar za rad, socijalnu politiku i povratak u Vladi TK Fadil Alić, te kandidat za načelnika Općine dr. Bego Gutić.

Sa skupa u MZ Repnik poslane su poruke jedinstva, snage i odanosti Stranci demokratske akcije, te jasno je poručeno da je glas za SDA glas za Banoviće.

˝Riječi vjetar nosi, urađeno se vidi. Iza OO SDA Banovići rezultati su vidljivi, a rad i uvažavanje mišljenja svih građana bit će prioritet i nakon lokalnih izbora 6. oktobra. Biraj sigurno, biraj SDA. Biraj snažne i jake Banoviće˝, saopćeno je iz OO SDA Banovići.

(TIP/Lokalni izbori 2024.)

Komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.