Evo kakvo proljetno putovanje je idealno za vaš znak Zodijaka: Lav će u inostranstvo, a Bik u spa

Nekima od vas idealno će odgovarati usporeni ritam i posjet spa centru, dok će drugi jedva čekati sjesti u avion i otputovati daleko, poput Lavova. Rakovima je idealan romantični put, a Ribama kampiranje…

Dolaskom lijepog vremena počinju prva planiranja putovanja, a proljeće donosi zabavne ideje. Kakvo putovanje će vam najbolje odgovarati u nadolazećem periodu možete saznati kroz svoj znak zodijaka.

Ovan

Posljednjih mjeseci bili ste u ‘pogonu’, pa su vam misli koncentrirane na odmor. Daleko putovanje, pakiranje i vožnja Ovnovima se čine iscrpljujućima, pa je za njih najbolje da se poigraju turista u vlastitom gradu. Prošetajte, obiđite najljepše dijelove grada i uključite se u turu. Možda saznate nešto novo i odlično se provedete!

Bik

Bikovima je idealno vrijeme za istraživanje vlastite duhovnosti i opuštanje. Otputujte na wellness sami, a odmor negdje u prirodi bit će vam idealan. Astrologija 2022. bila je posebno teška za Bikove, pa ćete cijeniti priliku da se usredotočite na svoj osobni razvoj.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka bit će prožeti energijom prijateljstva, pa je za vas odlično vrijeme da napokon posjetite dalekog prijatelja. Spakirajte kofere i uputite se prijatelju u drugi grad, jer je ovo razdoblje komunikacije i ekstrovertiranosti za vas.

Rak

Ako ste Rak, Saturn vlada vašim odnosima jedan-na-jedan, pa ćete biti jaki na tom polju. Otputujte na poslovni ili romantični put, jer bi ovog proljeća to moglo izvrsno doprinijeti vašoj karijeri ili ljubavnoj vezi.

Lav

Lavovima je vrijeme za inozemno putovanje, jer će vaš duh žudjeti za novim avanturama i proširenjima. Možda ćete krenuti učiti i strani jezik, pa sa sobom povedite kvalitetnog suputnika i posjetite sunčano mjesto, kako bi nahranili svog unutarnjeg lava.

Djevica

Djevice će tijekom travnja i svibnja žudjeti za putovanjem u romantičnom duhu. Predložite lijepi wellness vikend s partnerom, gdje ćete uživati jedan u drugome.

Vaga

Planeti ovih dana ulaze u za vas mirniju fazu, pa ćete se najbolje osjećati ako ostanete u vlastitome gradu. Kako bi malo začinili vikend, rezervirajte hotelsku sobu u blizini doma, pa se opustite i nemojte misliti na uobičajene probleme.

Škorpion

Škorpionima će se tijekom nadolazećeg razdoblja javiti želja za inozemnim putovanjem, a za vas je idealno da otputujete s članovima obitelji. Možete posjetiti daljnje rođake ili u istraživačku avanturu povesti članove sebi bliže rodbine i obitelji.

Strijelac

Pripadnici ovoga znaka obožavaju glazbu, pa im neće biti teško napraviti planove za putovanje na inozemni koncert. Spremite se na put i uživajte u omiljenom izvođaču u drugom gradu ili državi.

Jarac

Zemljani znak poput jarca najbolje se osjeća kad je u prirodi. Za ovo razdoblje isplanirajte put na selo, u blizinu vašeg grada i opustite se u prirodi. Jarcima je uvijek teško odvojiti vremena za sebe, no sad je idealan trenutak za to.

Vodenjak

Isplanirajte put automobilom s prijateljima, pa putem posjetite atrakcije ili zabavne sadržaje. Ne morate otići daleko kako biste se dobro zabavili, važno je dobro društvo.

Ribe

Ribama je kampiranje već neko vrijeme na paketi, pa je izlet u prirodu idealan. Napravite mali bijeg iz realnosti, spremite šator, hranu i bliske ljude pa uživajte s njima u šumi, piše Apartment therapy.

(TIP/Foto: Foto: Dreamstime)