13 stvari koje muškarci nikada neće priznati svojim ženama

Kao što svaka žena ima tajne tako i muškarci neke stvari drže samo za sebe. Postoje stvari koje vam nikada neće priznati poput toga da su ljubomorni ili da vole komplimente…

1. Volimo samouvjerene žene

Muškarci percipiraju žene kao i sami sebe. Zato bi muškarac radije izabrao puniju ženu koja ima karizmu, nego neki top model s manjkom samopouzdanja.

2. Važno nam je kako izgledate

Muškarce ne zanima jeste li odjevene po zadnjoj modi. Svaki od njih želi vidjeti ženu koju voli odjevenu u privlačnom stilu, koji uključuje eleganciju i ženstvenost, ali bez vulgarnosti.

3. Ne znam kako to učiniti

‘Biti muškarac’ u očima žene vrlo je važno za njih. Zato oni započinju posao, čak i ako nisu sigurni u uspjeh. Moraju biti jaki i pametni ispred svoje dame, bez obzira znaju li popraviti nešto u kućanstvu.

4. Osjećamo se izgubljenima kada postavljate zamršena pitanja

Žene vole postavljati pitanja poput ‘Jesam li debela?’, istovremeno radeći tužnu grimasu, ali zadržavajući prodoran pogled. Riječi ne mogu izraziti kako muškarci mrze odgovarati na ta pitanja.

5. Ne mogu si to priuštiti

Muškarci se uvijek natječu, to nije tajna. Oni se uspoređuju sa svojim prijateljima i mrze priznati poraz. On jednostavno ne može reći svojoj ženi da si ne može priuštiti nešto.

6. Ljubomorni smo

Muškarci ne izražavaju otvoreno svoje osjećaje, a ako vide svoju ženu da koketira s drugim tipom, neće odati ni jednu emociju. Međutim, iznutra ih to proždire.

7. Sviđa nam se vaša prijateljica/sestra

Jednostavno je: ako mislite da je vaša prijateljica ili sestra super zgodna, vaš muškarac također neće propustiti tu kvalitetu. On će i razmišljati o njoj, iako to nikad neće izgovoriti naglas, naravno.

Glupo je misliti da će ga njegova ljubav prema vama učiniti slijepim.

8. Mi vas proučavamo

Ako vas pozove u restoran na večeru, nemojte žuriti s odabirom vjenčanice. Lagano koketiranje, šale i osmijesi su samo znakovi da se zanima za vas, a ne da je vaš zauvijek.

9. Volimo komplimente

Tradicija je da komplimente obično daju muškarci, ali oni također vole čuti pohvale. Potrebne su im riječi ljubavi, a takve male stvari mogu sve promijeniti.

10. Volimo ‘ženskaste’ stvari

Uredni nokti i koža znak su da muškarac brine za sebe i žene to vole. Muškarci također ponekad vole gledati ‘ženske’ TV emisije, serije i filmove samo da se opuste. Samo to skrivaju.

11. Preplašeni smo

Muškarac ne bi trebao govoriti o svojim strahovima, zar ne? Ali svatko ima fobije. Oni neće reći da se boje mraka ili pauka kako ne bi pokazali svoju slabost.

12. Mi smo majstori u skrivanju svojih osjećaja

Vrhunac romantičnog filma koji tjera žene u suze može utjecati na muškarca na isti način. Jedina je razlika u tome što će on hrabro reći da gledate gluposti i brzo obrisati oči.

13. Ne napuštamo vas bez razloga

Muškarac nikada neće otići ako je zainteresiran. On ne radi ništa bez razloga. A, ako napusti nekoga s kim se dobro osjećao, ne može to učiniti odjednom – takva žena ima posebno mjesto u njegovom srcu, piše Atma.

(TIP/Foto: Dreamstime)