Mladen Veselinović: Uz podršku navijača pokazaćemo koliko znamo

Sloboda je u prošlom kolu M-Tel Premijer lige BiH sa 1:0 savladala ekipu Leotara, a u crveno – crnom dresu ponovo je zaigrao Mladen Veselinović.

Povratnik u crveno – crni dres svojim igrama protiv Trebinjaca brzo je pokazao da će biti pojačanje ekipe Mladena Žižovića. U 45 minuta koliko je proveo na terenu, tušanjsku publiku je podsjetio na svoje nastupe iz perioda 2015-17 godina.

„Stvarno sam prijatno iznenađen. Nisam očekivao ovakav prijem i zbog toga veliko hvala tušanjskoj publici“, poručuje Veselinović koji će i protiv Širokog Brijega konkurisati za igru.

Kako kaže, povratak na Tušanj ga je obradovao i brzo se uklopio u ovaj tim Crveno – crnih:„Ekipa djeluje ozbiljno i ima kapacitet. Takođe, imamo i dosta kvalitetnih mladih igrača. Dobro smo krenuli i treba ići iz utakmice u utakmicu. Mladen Žižović je dobar trener, odlično se radi i treninzu su moderni i ozbiljni“, objašnjava naš dvadesetosmogodišnji ofanzivac.

Naredni protivnik Crveno – crnih je Široki Brijeg. Veselinović poziva na oprez, ali je i siguran u snagu i kvalitete naše ekipe:„Široki je mlada i brza ekipa, ne treba im dozvoliti puno prostora. Moramo im biti blizu. Ipak uz podršku naših navijača mi ćemo dati sve od sebe da pokažemo koliko znamo. Navijačima poručujem da dođu na Tušanj i da nas podrže, a mi ćemo im se, nadam se, odužiti još jednom pobjedom“, zaključuje Mladen Veselinović.

(TIP/Foto: fksloboda.ba)