Kraljevska porodica na neobičan način Meghan Markle čestitala 40. rođendan

Članovi britanske kraljevske porodice na društvenim mrežama čestitali su 40. rođendan Meghan Markle.

Princ William i Kate Middleton objavili su na Instagram storyju fotografiju Meghan koja je nastala na njenoj turneji po Australiji i Novom Zelandu 2018. godine.

“Sretan 40. rođendan vojvotkinji od Sussexa!” napisali su uz fotografiju.

Službeni Instagram profil kraljevske porodice, koji predstavlja kraljicu Elizabetu II, također je objavio nekoliko fotografija Meghan, uključujući i jednu s kraljicom.

Čestitka je objavljena i na Instagram profilu Clarence House, koji predstavlja Harryjevog oca, princa Charlesa i njegovu drugu suprugu, Camillu Parker Bowles.

“Želimo vojvotkinji od Sussexa sretan 40. rođendan”, napisali su, a prenosi Index.hr.

Meghan i Harry nisu u najboljim odnosima s porodicom otkad su se u januaru 2020. povukli s kraljevskih dužnosti te se preselili u Kaliforniju.

Odnosi su dodatno pogoršani u martu kada je objavljen intervju Meghan i Harryja s Oprom, a u kojem je vojvotkinja od Sussexa rekla da su članovi kraljevske porodice navodno izrazili zabrinutost zbog Archiejeve boje kože.

Također je otkrila i da je imala suicidalne misli nakon ulaska u kraljevsku porodicu.

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.