Ovih osam muških osobina nevjerojatno je atraktivno većini žena

Kada je riječ o pronalaženju ljubavi, ovi muškarci će uvijek biti u prednosti.

Što god većina muškaraca mislila, žene uopće nisu toliko komplicirana bića. Iako se ponekad čini da padaju samo na loše dečke, postoji popis osobina koje većina odraslih dama itekako cijeni, a koje će u krajnjoj liniji i presuditi da se zaljube u točno određenog muškarca.

Evo koje su to:

Velikodušnost (osobito ako je u igri masaža)

Žene se često preforsiraju brojnim obavezama tijekom dana, a onda se još češće žale na bolna leđa. Ako ste i same takve, zamislite samo koliko bi prekrasno bilo imati muškarca koji vas je uvijek spreman izmasirati a da ga prije toga ne morate satima nagovarati.

No, da se razumijemo, velikodušnost se cijeni i na drugim životnim poljima.

Potpora

Postoji li išta što je više seksi od čovjeka koji će vam biti potpora čak i onda kada ne vjerujete same u sebe? Kratko i jasno – ne.

Možda je on osoba koju ćete prvu nazvati kada vam se auto pokvari. Ili kada se posvađate s najboljom prijateljicom. Ili kada imate težak dan na poslu. Kako god, čovjek koji vam nesebično pruža potporu je muškarac kojeg želite zadržati u svom životu.

Iskrenost

Ne, niti jedna žena ne voli patološke lažljivce, ali ni one koji se boje reći da su otišli s dečkima na piće jer strahuju da će se ona naljutiti.

Iskrenost je oduvijek na cijeni.

Romantika

Ovo je osobina koju muškarci često pokušavaju isforsirati pa samo pogoršaju stvari. No žene ne očekuju filmske scene (barem ne sve). Ponekad je dovoljno da je pozovete u šetnju ili joj ujutro skuhate kavu.

Zna slušati

Komunikacija je dvosmjerna radnja. Osim što vi pričate, ponekad trebate znati i slušati. Nitko se ne voli osjećati kao da priča zidu. Upravo zato žene osobito cijene muškarce koji znaju slušati (i čuti) što im govore.

Smisao za humor

Žene privlače nasmijani muškarci s odličnim smislom za humor i oni koji ih s lakoćom uspijevaju nasmijati. No ni ovo nije potrebno forsirati.

Samopouzdanje

Ovakvi muškarci jednostavno zrače onim nečim čemu rijetko koja žena zna odoljeti.

Odgovornost

Samostalan i odgovoran muškarac koji se sposoban brinuti o sebi, koji zna štedjeti i ne troši svoju zaradu na nepotrebne stvari poželjniji je od onog koji se samo hvali svojom visokom plaćom, prenosi Index.hr.

(TIP/Foto: Instagram)