Počinje 6. Džumbus Festival u Tuzli

Na već poznatoj lokaciji, u Zlatarskoj ulici, u centru Tuzle, u petak u 20 sati počinje 6. po redu Džumbus Festival. Ovogodišnji festival starta sa Graveyard Shift eventom, sa par DJ-eva koji na svakom Džumbusu okupe mladu, rasplesanu i raspjevanu raju. DJ Ekko & OG Flocc.

DJ Ekko – producent, performer – https://www.instagram.com/e_k.k.o/ – predstavlja svoj rad gdje dominiraju stilovi poput Trap, Bass, RnB, Throwback, Pop, Hip Hop, Twerk &  Dancehall, a uvijek ubaci i poneka iznenađenja. Odlika seta jeste svestranost što ne daje prostora dosadi i garantuje dobar provod i zabavu.

DJ OG Flocc se više bavi produkcijom nego performansom tako da nije učestao sa DJ nastupima ali to ne znači da nećete uživati u njegovom Hip Hop & Rap setu.

Ovi mladi producenti i DJ performeri će predstaviti svoje umijeće u višesatnoj predstavi kroz zvuke Drumm and Bass, Techno i Trance elektronske muzike kao i throwback hitovima 2000tih iz RnB, Hip Hop i Pop kulture. Vrijedni su vaše pažnje, naveli su iz  Udruženja Tuzla Live (www.fb.com/tuzlalive).

(TIP)