Razlozi za prekid: Djevica neće biti s partnerom bez ambicija, a Ovan ne podnosi posesivnost

Nepoštovanje je ključna osobina koju Bikovi ne opraštaju nikome, pa ni partneru dok Blizanci ne mogu biti s nekim tko nije društven, jer žude za aktivnim društvenim životom…

Glavne osobine horoskopskih znakova često su u temeljima potrage za partnerom, a ako se ponekad i prevarimo u izboru, mogu biti i temeljni razlog za prekid veze. Jednostavno, postoje neke osobine koje ni uz najbolju volju ne možemo prihvatiti, jer se protive našoj osobnosti i takva veza ne bi imala smisla.

Evo koje osobine kod partnera pojedini znakovi ne mogu prihvatiti, pa mogu biti razlog za prekid veze:

Ovan (21. ožujka – 19. travanj)

Posesivnost je glavna osobina koju Ovan ne može podnijeti kod partnera jer su Ovnovi izrazito neovisni i žele imati i svoj vlastiti život mimo partnerskog odnosa.

Oni jednostavno žele imati svoj prostor i svoju slobodu i neće tolerirati nekoga tko ih guši, čak i ako ih guši pretjeranom ljubavlju.

Bik (20. travanj  – 20. svibanj)

Nepoštovanje je ključna osobina koju Bikovi ne opraštaju nikome, pa ni partneru. Previše su ponosni i imaju vrlo visoke standarde, tako da svatko tko ih ne poštuje, bez razmišljanja ga izbace iz svog života. .

Bez obzira na to o kome se radilo, odnosno čak i kako jako vole tu osobu, Bikovi nikad nećete gledati na nju na isti način, nakon što im jednom iskaže nepoštovanje.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Rezerviranost. Blizanci ne mogu biti s nekim tko nije društven, jer žude za aktivnim društvenim životom. Imaju puno prijatelja i poznanika i trebaju partnera koji je u stanju nositi se s ovom vrstom društvenog pritiska.

Netko tko je mrzovoljan ili povučen neće odgovarati vašoj društvenoj osobnosti ako ste rođeni u znaku Blizanca.

Rak (21. lipnja-22. srpnja)

Zatvorenost. Rakovi ne mogu biti s nekim tko je rezerviran i skriva neke stvari od njih. Rakovi su emocionalni i intuitivni i žele biti u mogućnosti razgovarati s partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena i ne žele da partner skriva svoje tajne od njih.

Netko tko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti dati vam snažnu emocionalnu vezu koju želite.

Lav (23. srpanj  – 22. kolovoz)

Sramežljivost. Vi ste uvijek u centru pažnje i iako ne možete biti s nekim tko vam krade tu pažnju, ne možete ni biti s nekim tko barem to neće pokušati. Jednostavno: Vi ste samouvjereni i želite partnera koji će vam neki način pružati izazov.

Ako ste s nekim tko je sramežljiv i rezerviran, osjećat ćete kao da nema uzbuđenja u vezi, vama je potrebna osoba koja ima smjelosti.

Djevica (23. kolovoz  -22. rujan)

Neambicioznost je osobina koju kod partnera ne podnose. Djevicama su bitni karijera i uspjeh. Žele partnera koji je na istoj valnoj dužini, koji shvaća njihove ciljeve i snove, ali također ima i svoje vlastite.

Ako ste s osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvijek ćete osjećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu vi želite razgovarati.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Negativnost. Vi ste pozitivna osoba i uvijek mislite kako je sutra bolji dan. Zato vi ne možete podnijeti negativnog  ili dramatičnog partnera.

Volite biti okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom i veza s osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir.

Škorpion (23. listopad – 21. studeni)

Laganje. Možete prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je  vjerojatno najbrži način da vas se izgubi – čak i ako je to samo bijela laž.

Vi cijenite iskrenost i transparentnost i nikada nećete oprostiti svom partneru laž.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Lijenost. Ne možete biti s lijenom osobom, vi ste uvijek u pokretu i u potrazi za sljedećom ekstremnom avanturom, ako vaš partner ne drži korak s vama, vjerojatno ćete i dalje raditi sve te stvari, ali  –  bez njega/nje.

Dakle, vi trebate nekoga tko je energičan kako bi upotpunili svoj brzi način života.

Jarac (22. prosinac – 19. siječnja)

Neodgovornost. Ne možete biti s nekim tko ne zna kako biti odgovoran ili s nekim tko ne zna što želi. Vi znate što želite i uvijek to i dobijete, te želite nekoga tko se može brinuti za vas, jer vi uvijek vodite brigu o svima ostalima.

Zato nikada nećete trpjeti neodgovornog partnera, jer ćete uvijek osjećati kao da ste vi ona osoba koja se brine za vas oboje.

Vodenjak (20. siječanj-18. veljača)

Praktičnost. Kako možete govoriti o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada imate realnog  partnera? Vi ste nekonvencionalni, buntovni i pomalo bizarni i ne možete biti s nekim pragmatičnim ili s nekim tko ne potiče vašu kreativnu crtu.

Trebate nekoga tko može sanjati s vama i podržati vaše najluđe snove, čak i ako ih ne razumije.

Ribe (19. veljača  – 20. ožujak)

Neosjetljivost. Vrlo ste osjetljivi i emocionalni čak i ako pokušate prikazati to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaše osjećaje je dovoljno dobar razlog da odete.

Ne možete biti s nekim tko je sebičan, trebate nekoga tko ima veliko srce, donosi portal Atma.

(TIP/Foto: Dreamstime)