Šta suprotni spol prvo primijeti na svakom znaku Zodijaka: Bik i Djevica su odani, Vage duhovite

Rakovi osvajaju svojom kreativnošću, Škorpion odlučnošću i iskrenošću, Vodenjak i Strijelac posebnom energijom i ekscentričnošću, a Ribe svojim duhom punim suosjećanja i samilosti…

Ovan

Ovan je nevjerojatno hrabar i njegova hrabrost isijava kroz sve što čini. Svima ste zanimljivi i stalno žele biti u vašem društvu. Suprotni spol voli optimizam kojim zračite i uvijek su dobro raspoloženi kada su s vama.

Bik

Bikovi su odani i suprotni spol to primjećuje kada ih prvi put upoznaju. Kada volite, volite svim srcem i ispunjavate svjetlom sve oko vas. Također, volite romantiku i svi su zainteresirani i za tu vašu slatku stranu.

Blizanci

Nježno i ljupko srce Blizanca je definitivno magnet za suprotni spol. Oni si ne mogu pomoći te već pri prvom susretu primjećuju koliko ste slatki i simpatični. Iako vas obuzima nervoza kada ste s osobama suprotnog spola, oni to smatraju ljupkim i simpatičnim.

Rak

Rakovi vole umjetnost i sve što je kreativno. Suprotnom spolu se sviđa ta osobina i potpuno ih osvojite čim počnete govoriti o svojim strastima. Iako ponekad postanete vrlo emocionalni, onima suprotnog spola to uopće ne smeta i tvrde da je to zapravo osvježavajuće.

Lav

Suprotni spol je odmah privučen veselom osobnošću Lava. Vi ste nevjerojatno topli i drugi se osjećaju posebno u vašoj prisutnosti. Suprotni spol vidi vašu strast i oduševljava ih vaša sposobnost da obasjate svaki prostor u kojem se nalazite.

Djevica

Djevica je jedan od najodanijih znakova. Nikada ne odustajete od ljudi, čak i ako vam oni daju dobar razlog za to. Nevjerojatno ste vrijedni. Oni suprotnog spola obožavaju vašu radnu etiku i ponekad mogu biti čak malo i ljubomorni što vam sve tako dobro ide.

Vaga

Vage su pričljive i suprotnom spolu nikad nije dovoljno njihovih priča. Iznenađuju ih vaše duhovite šale i duboki razgovori i ne mogu si pomoći, zaljubljuju se u vas sekundu nakon što vas upoznaju.

Škorpion

Škorpioni su odlučni ljudi i ne dopuštaju da im itko stoji na putu. Za njih prepreke ne postoje. Drugi mogu biti iznenađeni njihovim stavom kada ih prvi put susretnu, ali polako će shvatiti koliko su šarmantni i dragi. Iako ste marljiv radnik, vi ste također i pravi, iskreni prijatelj. Vaša lojalnost je ono što najviše osvaja.

Strijelac

Suprotni spol voli otkačenost Strijelca. Vaša ekscentričnost im je simpatična. Osobe suprotnog spola vole vašu otvorenost i iskrenost. Također smatraju da ste nevjerojatno zabavni, piše Atma.

Jarac

Jarac je jedan od najozbiljnijih znakova kada je u pitanju osobnost i radna etika. Vama obitelj znači sve i osobama suprotnog spola se sviđa ta orijentiranost na obitelj. Sviđa im se što ih stavljate na prvo mjesto i što planirate i sami osnovati obitelj jednog dana

Vodenjak

Vodenjaci su ekscentrični i definitivno energični. Uvijek sjajite i pozitivno zračite, vaša duša kao da je sačinjena od vatre. Suprotni spol voli vašu spontanost i uvijek su sigurni da će s vama imati nezaboravan provod. Vi ste život svake zabave, a oni to obožavaju.

Ribe

Ribe su pune suosjećanja i samilosti, a to je ono zbog čega sve osobe suprotnog spola luduju za vama. Tako ste ljubazni i šarmantni da oni zbog toga ne mogu ni zamisliti kako bi vas netko mogao pustiti. Također im se sviđa vaša mudrost i sposobnost rješavanja bilo kakvih problema. Drugi vole provoditi vrijeme s vama jer ih vaš optimizam čini sretnijima, prenosi 24sata.hr.

(TIP/Foto: Dreamstime)