U saobraćajnoj nesreći poginuo pješak u Zenici

U saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć dogodila u zeničkom naselju Perin Han, teške i po život ugrožavajuće povrede zadobio je 64-godišnji pješak S.Š., koji je oko 20.15 sati preminuo u Kantonalnoj bolnici u Zenici – potvrdio je Feni portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) Samir Valentić.

Nezgoda se, dodaje, dogodila oko 18.05 sati, na lokalnom putu u ulici Bistua Nuova, kojom je prilikom putničko motorno vozilo „Ford“ udarilo pješaka S. Š.

– Vozilom je upravljao 19-godišnji E. K. Uviđajem je rukovodio dežurni kantonalni tužilac ZDK – naveo je Valentić.

(TIP/Izvor: Fena/Foto: Ilustracija)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.