Video: Realovci izvozali Mbappea na treningu. Pogledajte Modrićevu reakciju

Nogometaši Real Madrida spremaju se za utakmicu s Real Sociedadom, koja se igra u subotu u 21 sat. Na treningu uoči te utakmice igrači Reala igrali su ševu, igru u kojoj su dvojica unutar kruga i pokušavaju presjeći loptu, dok se ostali dodaju iz jednog dodira. Unutar Realove ševe našao se i Kylian Mbappe, francuski napadač koji je ovog ljeta stigao u Kraljevski klub. Nije se dobro proveo.

Mbappe (25) je slab u defenzivnim zadacima, oduzimanje lopte i zalaganje u obrani mu ne ide dobro i to se pokazalo dok je kraj njega više puta prošla lopta u ovoj igri. Kad su spojili dovoljan broj dodavanja, Mbappeovi suigrači prekinuli su ševu kako bi proslavili, a ujedno se u narugali Mbappeu koji je unutra. Burno je reagirao Luka Modrić, koji je počeo trčati u krug. Snimku možete pogledati OVDJE.

Kylian Mbappe je stigao u Real ovog ljeta bez odštete nakon što je raskinuo ugovor s PSG-om. Odigrao je pet utakmica te zabio tri gola. Očekivanja od njega su ogromna jer Real ove sezone brani naslov prvaka Španjolske te naslov prvaka Europe, piše Index.hr.

(TIP)