Naša stranka Tuzla dala podršku Lugaviću: ‘Uz sve razlike, ipak smo na istoj strani istorije’

Gradski odbor Naše stranke Tuzla pruža podršku kandidaturi gradonačelnika Lugavića, no ne bezrezervno: “Očekujemo ispunjenje određenih aktivnosti od krucijalne važnosti za građane i građanke Tuzle”, kažu u tuzlanskom odboru Naše stranke.

Evo šta su uslovi podrške:

“Projekti kao što su direktni izbori u savjete mjesnih zajednica, preuzimanje gradskog i prigradskog saobraćaja u ruke grada, brža toplifikacija padinskih zona te veća izdavanja za kulturu sport i mlade će biti naši prioriteti za bilo kakvu saradnju u Gradskom vijeću! 

Iako se ne slažemo u svakoj odluci, smatramo da je Lugavić dobro radio svoj posao te da mu treba veća podrška kroz aktivnije Gradsko vijeće koje neće biti puki posmatrači i dizači ruku. 

U ovom trenutku, svjesni opasnosti koja se nadvija nad Tuzlom smatramo da podrška Lugaviću znači biti na pravoj strani historije našeg grada.”

Podsjećamo, Lugaviću su podršku nešto ranije dale stranke Tuzlanska Alternativa, Narod i pravda, Socijaldemokrate BiH, BH Zeleni, Bosanski narodni front, Pokret demokratske akcije i nezavisni kandidat Nedžad Jusić.

(TIP)

Komentar

  • Emir A. says:

    Sta NASA STRANKA RADI???? Zasto podrska?

    ovo onaj mali nesto… nije dobar potez za NS ali jest za SDP

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.