Horoskopski znakovi koji ostavljaju negativan prvi dojam, a zapravo su dobrice

Svi smo se barem jednom našli u situaciji u kojoj nam je netko na prvi pogled djelovao hladno, nepristupačno ili čak neugodno, samo da bi se kasnije ispostavilo da je ta osoba zapravo prava dobrica. Kada je riječ o astrologiji, nekoliko horoskopskih znakova ima talent za ostavljanje negativnog prvog dojma, iako u dubini duše kriju nježna, topla i nesebična srca. U nastavku otkrivamo o kojim je znakovima riječ.

Jarac

Ako ste ikada upoznali Jarca, možda ste osjetili hladan povjetarac ozbiljnosti i profesionalnosti čim su ušli u prostoriju. Osobe rođene u ovom znaku često djeluju rezervirano, gotovo kao da su zauzeti planiranjem sljedeće poslovne strategije, čak i kad su na opuštenom druženju. Njihova posvećenost radu i disciplina može učiniti da na prvi pogled djeluju distancirano i hladno.

Oni su zapravo prava nježna bića koja, kad ih bolje upoznate, pokazuju nevjerojatnu lojalnost i brižnost prema onima koje vole. Njihov ozbiljan prvi dojam samo je maska koju nose da bi zaštitili svoju osjetljivu unutarnju stranu. Kada jednom zaradite njihovo povjerenje, otkrit ćete prijatelja na kojeg se uvijek možete osloniti. Iako ne vole previše pokazivati emocije, Jarci će biti oni koji će vam pomoći kad vam je najpotrebnije, a njihova ljubaznost i predanost traje cijeli život.

Škorpion

Prodorna prisutnost i misteriozan pogled Škorpiona mogu vas uplašiti već na prvom susretu. Čini se kao da Škorpion može prozreti sve vaše tajne jednim pogledom, a njihov intenzivan način komunikacije može djelovati zastrašujuće. Ponekad se čini da imaju zid oko sebe i da ih nije briga što drugi misle, što ih može učiniti nepristupačnima i hladnima na prvi dojam.

Ali, ispod te fasade krije se osoba dubokih emocija i ogromnog srca. Škorpioni su nevjerojatno brižni i lojalni prema onima koje vole, iako će vam trebati malo vremena da doprete do te njihove mekše strane. Oni su znak koji ozbiljno shvaća prijateljstvo i veze; jednom kada se povežu s vama, postaju vaša najveća podrška. Njihova strast za životom i snažna emotivna strana čine ih nevjerojatno toplim i suosjećajnim prijateljima, iako im prvi dojam može reći suprotno.

Djevica

Kada prvi put upoznate Djevicu, možda ćete se osjećati kao da ste na intervjuu za posao. One primjećuju sve detalje i ne boje se dati svoje mišljenje, čak i ako to znači da će vam skrenuti pažnju na nešto što ne radite najbolje. To ponekad može ostaviti dojam da su previše zahtjevne ili nepristupačne.

Ali, istina je daleko od toga. Djevice su nevjerojatno velikodušne i brižne, pogotovo kad je riječ o njihovim prijateljima i voljenima. Njihova potreba za savršenstvom proizlazi iz želje da svi oko njih budu sretni i uspješni. Djevice su one koje će vam pomoći organizirati kaos u vašem životu, a njihova praktična priroda znači da će uvijek biti uz vas kad vam zatreba konkretan savjet ili pomoć. Oni su ti tihi heroji koji brinu o svima, ali ne traže puno zauzvrat – samo iskreno prijateljstvo.

Lav

Kad Lav uđe u prostoriju, nemoguće ga je ne primijetiti. Njihova energija, samopouzdanje i pomalo drska pojava mogu na prvi pogled djelovati zastrašujuće ili previše dominantno. Lavovi vole biti u centru pažnje, a njihova ljubav prema dramatiziranju i isticanju ponekad može ostaviti dojam da su previše usredotočeni na sebe i svoje potrebe.

Međutim, lavovi su jedni od najvelikodušnijih i najlojalnijih prijatelja koje možete imati. Ispod te hrabre i samouvjerene vanjštine krije se srce koje žudi za ljubavlju i podrškom, a lav će uvijek biti tu da pruži isto onima do kojih mu je stalo. Njihova velikodušnost nema granica, i jednom kada vam lav postane prijatelj, bit će uz vas kroz sve životne uspone i padove. Vole činiti svoje prijatelje sretnima, a njihovo srce je toliko veliko da ima mjesta za sve, piše Index.hr.

(TIP/Foto: Ilustracija/Index.hr)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.