Foto/OO SDA Banovići: ‘Biraj sigurno, biraj SDA, biraj snažne i jake Banoviće’

Ni loše vremenske prilike u ponedjeljak  nisu bile smetnja da Općinska organizacija SDA Banovići održi još jedan predizborni skup, ovaj put u MZ Brezovača. Pred oko 600 okupljenih mještana, članova i simpatizera Stranke demokratske akcije predstavljeni su kandidati za OV Banovići i kandidat za načelnika Općine dr. Bego Gutić.

Prisutnima su se obratili Zulfer Omerčević, Velida Huskanović, Anel Ikanović, Melisa Golić kandidati za OV Banovići, ministrica u Vladi TK Senada Dizdarević i kandidat za načelnika Općine dr. Bego Gutić.

˝Skup u Brezovači potvrdio je da je Stranka demokratske akcije najorganizovaniji i najjači politički subjekt u Banovićima.Rad u interesu građana, bolji prosperitetniji Banovići garant su sigurne pobjede SDA 6. oktobra. Biraj sigurno, biraj SDA. Biraj snažne i jake Banoviće˝, saopćeno je iz OO SDA Banovići.

(TIP/Lokalni izbori 2024.)

Komentar

  • broj says:

    birani broj je treutno nedostupan, molimo nazovite kasnije, nego da se vidi slika jednog HDZ ovca sa 29 pozicije prešao na 21 poziciju SDA Tuzla, bradu uradio po sda stilu , nikada ne bi rekli da se zove Božo

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.