Kandidat SDA za gradonačelnika Tuzle Zoran Blagojević: ‘Tuzla je skriveni dragulj spreman da zasja!’

Kandidat stranke SDA za gradonačelnika Tuzle Zoran Blagojević vidi Tuzlu kao uspješnu turističku destinaciju, koja će našem voljenom gradu donijeti više mogućnosti, poslova i prosperiteta.

Evo njegovog plana:

-Turizam kulturnog naslijeđa: Predstaviti bogatu historiju Tuzle uz organizovane izlete, festivale i događaje koji slave naše jedinstveno naslijeđe.

-Eko-turizam:** Razvijati naše zadivljujuće prirodne pejzaže u ekološki prihvatljive atrakcije, uključujući pješačke I biciklističke staze, rezervate prirode i održivi turistički smještaj.

-Zdravstveni i wellness turizam: Proširiti reputaciju Tuzle po slanim jezerima i termalnim banjama, nudeći mirno utočište za posjetioce iz cijelog svijeta.

-Digitalizacija pametnog grada: Transformiranje Tuzle u pametan grad sa digitalnim turističkim vodičima, besplatnim Wi-Fi-jem širom grada i interaktivnim aplikacijama koje čine istraživanje Tuzle lakim i zabavnim, za turiste i za stanovnike.

-Nadogradnja infrastrukture: Unapređenje putne infrastrukture, javnog prijevoza i urbanih usluga kako bi se obezbijedilo glatko i prijatno iskustvo za turiste i stanovnike.

˝Zajedno možemo staviti Tuzlu na turističku mapu kao destinaciju koju morate posjetiti, jačajući našu ekonomiju i čuvajući našu kulturu. Volimo Tuzlu zajedno!˝, saopštio je kandidat SDA za gradonačelnika Tuzle Zoran Blagojević.

Video pogledajte OVDJE.

(TIP/Lokalni izbori 2024)

8 komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.