Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo od danas dostupna usluga brzog prolaza Fast track

Po uzoru na mnoge evropske i svjetske aerodrome, od 1. jula je i putnicima koji koriste usluge Međunarodnog aerodroma Sarajevo dostupna usluga brzog prolaza koja omogućava izbjegavanje čekanja u dugim redovima i brži prolaz do sigurnosne kontrole.

– Posebno nas raduje što smo omogućili i dodatne pogodnosti za putnike koji žele uživati u premium iskustvu korištenja naših usluga. Naime, putnicima je od danas omogućena i online kupovina vouchera za korištenje Salona poslovne klase na prvom spratu – CIP ili Premium salona poslovne klase, koji se nalazi na drugom spratu zgrade Terminala B – navode iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.  

Dodaju da je za putnike koji kupe voucher za korištenje jednog od salona poslovne klase, Fast Track usluga gratis.

Plaćanje je moguće izvršiti samo online i to putem web stranice Međunarodnog aerodroma Sarajevo https://www.sarajevo-airport.ba/Shop

Cijene navedenih usluga su: Fast Track 10 eura + PDV; Salon poslovne klase – CIP 25,56 eura + PDV, te Premium salon 30,67 eura + PDV.

– Napominjemo da je korištenje usluga besplatno za djecu uzrasta od 0 do dvije godine, dok je za djecu uzrasta od dvije do 12 godina cijena za sve usluge snižena za 50 posto – saopćeno je iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

(TIP/Izvor: Fena)