Prozivkom na Tušnju počinju pripreme FK Sloboda Tuzla

Prozivkom igrača na stadionu Tušanj u ponedjeljak, 1. jula 2024. godine s početkom u 10 sati počinje prvi dio priprema FK Sloboda Tuzla za sezonu 2024/2025.

Ekipu će prozvati trener Zlatan Nalić, a na prozvici će se pojaviti nekoliko igrača na probi, a sa igračima kojima ističe ugovor rukovodstvo kluba će većinu razgovora obaviti do početka priprema.

Ekipi će se priključiti tri izlazna igrača iz juniora uz tri aktuelna igrača juniora koji su osvojači Omladisnkog kluba BiH.

Rukovodstvo kluba trenutno je  u intenzivnim pregovorima sa potencijalnim pojačanjima, a u naredna 3-4 dana mogu se očekivati  i prve prinove koje je stručni stab FK Sloboda Tuzla označio kao prioritete.

Inače, žrijebanje takmičarskih brojeva WWin lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2024/25. biće održano u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu, 03.07.2024. sa početkom u 12:00 sati.

Na osnovu žrijeba WWin lige BiH  biće određeni i rasporedi takmičenja. Prvo kolo WWin lige BiH vjerovatno se igra posljednjeg vikenda u sedmom mjesecu tekuće godine.

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.