Pogledajte fantastični ugođaj na Panonskim jezerima u Tuzli: Prvi dan Pannonica i Bingo ‘Summer days’ sajma!

Ovog vikenda uz redovne sadržaje koje nudi Pannonica, posjetiocima je na raspolaganju ljetni market na otvorenom,  sa 30-tak izlagača koji nude gostima besplatnu degustaciju svojih proizvoda.

Pored izlagača, koji su posjetioce Panonskih jezera počastili svojim proizvodima i uslugama, gosti su uživali u kupanju, aqua fitnessu, sunčanju i muziku DJ Maggija!

Video: RTV7

U Tuzli ovih dana boravi delegacija Turističke organizacije regije zapadna Srbija. Njihova posjeta dio je sastanaka projektnog tima “Novi lokaliteti za boravak na otvorenom u svrhu poboljšanja kvaliteta turističkih proizvoda – Open air everywhere”, navodi RTV7.

Radi se o prekograničnom projektu kojeg zajednički implementiraju Udruženje za razvoj NERDA, Grad Tuzla, Turistička zajednica Grada Tuzla i Turistička organizacija regije zapadna Srbija.

(TIP/Foto: tztz.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.