Neymar se jako udebljao, više ne izgleda kao nogometaš

Neymar je i dalje u procesu oporavka od teške ozljede i operacije koljena. Nakon što je prešao iz PSG-a u saudijski Al Hilal, navodno za 400 milijuna eura u dvije sezone, pretrpio je ozljedu zbog koje ove sezone više ne može na teren. Vrijeme provodi na drugačije načine, a kako ističu korisnici društvenih mreža, očito je da nogomet nije ono o čemu razmišlja.

Brazilski as snimljen je na proslavi rođendana nekadašnje nogometne zvijezde Romarija. Ono što je odmah upalo u oči korisnicima X-a (bivši Twitter) jest njegov izgled. Iako će se na travnjak vjerojatno vratiti u željenoj formi, Neymar danas ne izgleda kao profesionalni nogometaš, što mnogi komentiraju na društvenim mrežama, prenosi Index.hr.

“Odbijam vjerovati da je to on”, “Ovo mora biti fotomontaža”, “Što im daju u Saudijskoj Arabiji?”, “Pojeo je cijelu svoju plaću”, “Kakva šteta”, tek je dio komentara na snimku.

(TIP/Foto: Screenshot)

Komentar

  • NexerNewss says:

    I do agree with all the ideas you have introduced on your post They are very convincing and will definitely work Still the posts are very short for newbies May just you please prolong them a little from subsequent time Thank you for the post

Komentari su zatvoreni.