Gradonačelnik razgovarao s predstavnicima Udruženja obrtnika Tuzle

U Gradskoj upravi Tuzle gradonačelnik dr.sc. Zijad Lugavić u utorak se sastao s predstavnicima Udruženja obrtnika Tuzle kako bi detaljno analizirali rezultate i planirali buduće korake za manifestaciju “Zima u Tuzli”. Na sastanku je zaključeno da je prethodna “Zima u Tuzli” bila ne samo najbolje organizovana, već i najposjećenija do sada.

Gradonačelnik Lugavić izrazio je svoje zadovoljstvo postignutim uspjehom manifestacija te naglasio ključnu ulogu saradnje između Grada i obrtnika u ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Istaknuta je važnost podrške rastu i razvoju obrtničkoj zajednici.

U fokusu razgovora bilo je proširenje ponude za narednu “Zimu u Tuzli”. Predstavljeni su konkretni planovi i inovativne ideje za unapređenje manifestacije. Dodatno, predložena je zajednička realizacija obilježavanja Dana zaljubljenih i Dana žena na Trgu slobode.

S obzirom na nadolazeće manifestacije, razgovaralo se i o “Proljeću u Tuzli”, gdje će se održati Biofest. Tu su predložene i nove  aktivnosti, uključujući Streetfood, kako bi se dodatno obogatila ponuda manifestacija, s ciljem stvaranja boljeg i ugodnijeg života u Tuzli.

(TIP)

Komentar

  • 💶 Пoлyчaй в 74 962rub зa мecяц . Дemaли > https://forms.yandex.ru/cloud/658e8c0ec417f31f8d783d38/?hs=578bcf13fa43eead669dd13d6d0ec357& 💶 says:

    dg3gfo

Komentari su zatvoreni.