10 stvari koje žene žele znati o muškarcima, ali ih je sram pitati

Dame imaju mnoga pitanja kada je riječ o njihovim partnerima. Mnoge žene, između ostalog, žele razumjeti kako se muškarci nose sa svojim emocijama, što misle o predanosti, o čemu razmišljaju i što žele u vezi…

Veze mogu biti komplicirane i prirodno je da svi žele bolje razumjeti svog partnera. Osobito žene mogu imati puno pitanja o muškarcima koja im možda neće biti ugodno izravno im postaviti.

Ovo su neka od njih.

Stvari koje žene potajno žele znati o muškarcima

Evo koje stvari dame potajno žele znati o partnerima, osim fizičkih i seksualnih aspekata veze.

Kako se muškarci nose sa svojim emocijama?

Mnoge žene žele razumjeti kako se muškarci nose sa svojim emocijama, posebno kada prolaze kroz teška razdoblja. Žene često slobodno izražavaju svoje emocije, ali može biti teško reći što muškarac osjeća. Oni su možda socijalizirani da potiskuju svoje emocije, ali to ne znači da ih ne osjećaju. Važno je da žene shvate da muškarci izražavaju emocije na različite načine i da je u redu da muškarci pokažu ranjivost i traže podršku.

Što muškarci žele u vezi?

Dame se često pitaju što muškarci traže u vezi. Iako je svaki muškarac drugačiji, postoje neke zajedničke stvari koje oni žele. Žele se osjećati cijenjeno, poštovano i podržano. Žele partnericu koja je lojalna, vrijedna povjerenja i koja dijeli njihove vrijednosti. Komunikacija je također važna za muškarce, a žele i damu koja može otvoreno izraziti svoje misli i osjećaje, prenosi 24sata.hr.

Što muškarci misle o predanosti?

Predanost je velika tema u vezama, a žene često žele znati što muškarci misle o tome. Neki muškarci se možda oklijevaju vezati jer se boje gubitka neovisnosti, dok drugi možda traže ozbiljnu i dugotrajnu vezu. Važno je da žene imaju otvoren i iskren razgovor sa svojim partnerom o svojim očekivanjima od veze i o tome gdje je vide u budućnosti.

Što muškarci smatraju privlačnim?

Tjelesna privlačnost važna je u svakoj vezi, ali žene često žele znati što još muškarci smatraju privlačnim. Muškarce često privlače samopouzdanje, inteligencija, dobar smisao za humor i pozitivan stav. Muškarcima su često najprivlačnije žene koje se dobro osjećaju u vlastitoj koži i koje imaju vlastite interese i strasti.

Kako muškarci komuniciraju?

Komunikacija je ključna u svakoj vezi, ali muškarci i žene često komuniciraju drugačije. Muškarci mogu biti izravniji i jasniji, dok će žene vjerojatnije koristiti neverbalne znakove i emocionalni jezik. Važno je da žene razumiju kako njihov partner komunicira i pronađu stil komunikacije koji im oboma odgovara.

O čemu muškarci razmišljaju?

Mnoge žene se pitaju što se događa u muškarčevom umu. Iako je nemoguće točno znati što netko misli, važno je zapamtiti da su muškarci jednako složeni kao i žene. Muškarci mogu razmišljati o poslu, hobijima, vezama i svemu ostalom. Važno je imati otvorenu i iskrenu komunikaciju s partnerom kako biste razumjeli što misli i osjeća.

Što muškarci žele u spavaćoj sobi?

Iako ova tema može biti seksualna, mnoge žene žele znati što muškarci žele u spavaćoj sobi osim fizičkog užitka. Muškarci se žele osjećati poželjnima i cijenjenima te žele ugoditi partnerici. Komunikacija je ključna i u spavaćoj sobi i važno je da žene razgovaraju sa svojim partnerima o tome što žele i što im odgovara.

Kako se muškarci osjećaju zbog ranjivosti?

Ranjivost se često doživljava kao slabost, ali važno je da žene shvate da se i muškarci mogu osjećati ranjivima. Muškarci su možda naučeni da potiskuju svoje emocije, ali to ne znači da ih nemaju. Važno je stvoriti sigurno i poticajno okruženje u kojem se oni osjećaju ugodno izražavajući svoje osjećaje i ranjivost.

Koji su muški najveći strahovi?

Svatko ima strahove, a ni muškarci nisu iznimka. Muškarci se mogu bojati odbijanja, neuspjeha ili nemogućnosti skrbi za svoju obitelj. Razumijevanje strahova partnera i pružanje podrške i ohrabrenja može mu pomoći da prevlada svoje strahove i izgradi jače odnose.

Kako muškarci pokazuju ljubav?

Žene mogu pokazivati ljubav kroz zagrljaje, poljupce i verbalne afirmacije, ali muškarci mogu pokazati ljubav na različite načine. Muškarci mogu pokazivati naklonost uslužnim postupcima, poput pranja suđa ili obavljanja poslova, ili fizičkim dodirom, poput držanja za ruke ili tapšanja po leđima.

Važno je prepoznati i cijeniti načine na koje vaš partner pokazuje ljubav, donosi MSN.

(TIP/Foto: Dreamstime)