Uznemirujući detalji zločina u Srbiji: Rus jorganom ugušio dijete na spavanju, ženu nožem isjekao

Istraga je utvrdila da je ruski državljanin ubio suprugu i dijete na spavanju, nakon čega se objesio, novi su detalji zločina u Pančevu. Kako je utvrđeno, on je dijete ugušio jorganom, dok je suprugu nožem isjekao po vratu prenose mediji u Srbiji!

Tijela majke (50) i sina (9) nađena su u odvojenim sobama u krevetima u stanu u Pančevu u utorak nekoliko minuta nakon ponoći.

Istraga je utvrdila da se muškarac nakon dvostrukog zločina objesio u istom stanu.

Prema informacijama, upravo iz tog razloga se sumnja da je G.A.B. (51) državljanin Rusije svoju suprugu G.O.B. i devetogodišnjeg sina ubio dok su spavali.

Sina ugušio jorganom, ženu nožem isjekao po vratu

“Prvi rezultati istrage govore da je Rus sina ugušio najverovatnije jorganom, a ženu po vratu isjekao nožem. Nakon dvostrukog ubistva on je presudio sebi. Istraga će utvrditi šta je motiv” navode izvori bliski istrazi.

Porodica se iz Rusije doselila prošle godine. Sa njima je do prije nekoliko dana živio i sin ubijene iz prvog braka koji je mobilisan.

Iz ove porodice nije bilo prijava za narušavanje javnog reda i mira. Niko od komšija nije primjetio da se događa nešto čudno.

“On je bio hirurg, a ona pedijatar. Došli su prošle godine u Pančevo kako bi izbegli mobilizaciju. Vidjeli smo Rusa kako se igrao sa sinom u dvorištu. Nasmijani… Sa njima je živio i njen sin iz prvog braka, ali je deportovan kako bi učestvovao u ratu – kaže jedan od komšija, koji dodaje da je “krvi bilo u cijelom stanu”.

(TIP/Izvor: N1/Foto: Facebook)