Foto: Audi obnovio A6 i A7, evo što je novo

Nova modelska godina dolazi s novom šminkom.

Nema sumnje da je već generacijama Audi A6 jedna od najbolje osmišljenih poslovnih limuzina, dok je njegova dinamičnija verzija u obliku atraktivnijeg A7 jedan od najatraktivnijih modela u cjelokupnoj Audijevoj ponudi.

Audi se svojih pulena još ne odriče te ih uvodi u još jednu modelsku godinu. A6 i A7 bi na tržištu trebali opstati još dvije godine, pa im je sada ponuda dodatno obogaćena. Tako se sad sve izvedbe standardno nude s digitalnim kokpitom koji koristi 12.3-inčni zaslon u full HD tehnologiji. Bazne izvedbe dobivaju i full LED prednja svjetla, dok se na popisu standardne opreme našao i napredniji parking assist plus sustav.

Po pitanu eksterijera Audi nudi tri izvedbe gdje je S line na vrhu ponude. Jedan od najprepoznatljivijih detalja je Singleframe rešetka, a čiji finiš je znak raspoznavanja između pojedinih verzija. Na popisu su i novi dizajni naplataka promjera do 19 inča, odnosno do 21 inča u Audi Sport izlogu. Konačno, kupci na raspolaganju imaju i dvije nove nijanse, Arcona bijela i Madeira smeđa metalik.

Obnovljeni A6 i A7 su dostupni za narudžbu na njemačkom tržištu od 1. lipnja, i to po početnoj cijeni od 53.800 eura za A6 i 63.500 za A7. Aktualni cjenik kaže kako je u Hrvatskoj start za (stari) A6 na 54.827 eura, odnosno 85783 za A7, piše Index.hr.

(TIP/Foto: Audi)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. [url=https://arusak-attestats.ru/]http://arusak-attestats.ru[/url] - Можно ли купить аттестат – путь для вашему перспективам. На нашем сервисе вы сможете без труда и быстро…