Traži muškarce da napišu esej od 500 riječi ako žele izaći s njom: ‘Ne želim gubiti vrijeme’

Ispričala je kako je jedan udvarač otišao korak dalje te joj je pripremio PowerPoint prezentaciju sa detaljnim objašnjenjima. Obećao je da će brzo odgovarati na poruke i detaljno isplanirati spojeve…

Lauren Kempton (36) iz Engleske zahtijeva od svojih udvarača da napišu esej od 500 riječi ako žele izlaziti s njom. Budući da joj je dosta online spojeva, Kempton je prošle godine otkrila strategiju koja joj se pokazala uspješnom.

– Traženje eseja je definitivno dobar način da eliminirate ono što ne želite – rekla je.

Naime, na svom Hinge profilu je jasno dala do znanja ako muškarci žele izlaziti s njom, moraju podnijeti prijavu s objašnjenjem “kako neće gubiti njezino vrijeme”.

– To će vam pokazati tko su oni, da su pročitali vaš profil i da razumiju vaš humor – našalila se. Taj je zahtjev isprva dodala na svoj profil kao šalu, no mnogi su ga shvatili ozbiljno, prenosi 24sata.hr.

– Ljudi misle da je traženje eseja previše, ali bilo je stvarno zabavno. Nisam očekivala da će se netko toliko truditi – rekla je.

Jedan je udvarač otišao korak dalje te joj je pripremio PowerPoint prezentaciju sa detaljnim objašnjenjima. Obećao je da će brzo odgovarati na poruke, neće gubiti njezino vrijeme ako ne bude iskre i da će pomno planirati sve spojeve.

Spominjao je da mu je komunikacija prioritet, što uključuje korištenje SMS-ova, poziva i FaceTimea. Baš poput Kempton, ni on nije želio uzalud gubiti vrijeme.

– Volim znati na čemu sam s ljudima; ako ti se sviđam, javi mi se; ako ne, nema veze – dodao je na kraju.

Primjećivanje uloženog truda joj je vratilo vjeru u muškarce, a nakon što je pregledala brojne prijave, otišla je na spoj s najboljim kandidatom, no nažalost, to nikada nije preraslo u nešto više.

Pokazalo se da je strategija eseja od 500 riječi ipak bila promašaj za nju, ali ona svejedno potiče druge samce da isprobaju tu metodu.

– To je dobar način da natjerate ljude da pokažu svoju duhovitu stranu i provedu malo vremena trudeći se – kazala je, piše New York Post.

(TIP/Foto: Canva/Profimedia)