Ovo su glavni razlozi zbog kojih prekidaju veze: Ovan ne shvaća posesivne, a Lav sramežljive

Djevici je bitna karijera i uspjeh. Želi partnera koji je na istoj valnoj dužini, koji shvaća njihove ciljeve i snove, ali također ima i svoje vlastite. Vaga ne može podnijeti negativnog  ili dramatičnog partnera…

Ovan (21. ožujka – 19. travanj)

Posesivnost: Ovan ne može podnijeti posesivnost partnera jer su izrazito neovisni i žele imati svoj vlastiti život izvan vašeg odnosa. Također, želite imati svoj prostor i svoju slobodu i nećete tolerirati nekoga tko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju.

Bik (20. travanj  – 20. svibanj)

Nepoštovanje: Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde, tako da svatko tko vas ne poštuje, bit će izbačen iz vašeg života. Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Rezerviranost: Bik ne može biti s nekim tko nije društven, jer žudite za aktivnim društvenim životom. Imate puno prijatelja i poznanika i trebate partnera koji je u stanju nositi se s ovom vrstom društvenog pritiska.

Rak (21. lipnja-22. srpnja)

Zatvorenost: Ne možete biti s nekim tko je rezerviran i skriva neke stvari od vas. Vi ste emocionalni i intuitivni i želite biti u mogućnosti razgovarati s partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite da skriva svoje tajne od vas.

Lav (23. srpanj  – 22. kolovoz)

Sramežljivost: Vi ste uvijek u centru pažnje i iako ne možete biti s nekim tko vam krade tu pažnju, ne možete ni biti s nekim tko barem to neće pokušati. Vi ste samouvjereni i želite partnera koji će vam neki način pružati izazov. Ako ste s nekim tko je sramežljiv i rezerviran, osjećat ćete kao da nema uzbuđenja u vezi.

Djevica (23. kolovoz  -22. rujan)

Neambicioznost: Djevici je bitna karijera i uspjeh. Želite partnera koji je na istoj valnoj dužini, koji shvaća vaše ciljeve i snove, ali također ima i svoje vlastite. Ako ste s osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvijek ćete osjećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Negativnost: Vi ste pozitivna osoba i uvijek mislite kako je sutra bolji dan. Zato vi ne možete podnijeti negativnog  ili dramatičnog partnera.

Škorpion (23. listopad – 21. studeni)

Laganje: Možete prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je  vjerojatno najbrži način da vas se izgubi – čak i ako je to samo bijela laž.

Vodenjak (20. siječanj-18. veljača)

Praktičnost: Vi ste nekonvencionalni, buntovni i pomalo bizarni i ne možete biti s nekim pragmatičnim ili s nekim tko ne potiče vašu kreativnu crtu. Trebate nekoga tko može sanjati s vama i podržati vaše najluđe snove, čak i ako ih ne razumije.

Ribe (19. veljača  – 20. ožujak)

Neosjetljivost: Vrlo ste osjetljivi i emocionalni čak i ako pokušate prikazati to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaše osjećaje je dovoljno dobar razlog da odete. Ne možete biti s nekim tko je sebičan, trebate nekoga tko ima veliko srce, piše Atma.

(TIP/Foto:  123RF)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.