Foto: GREEN RESIDENCE – moderna vila sa 14 manjih stanova u Tuzli

UWB GROUP doo predstavlja dalje planove za izgradnju novih stambenih objekata u Tuzli.

U blizini mnogih važnih gradskih i kantonalnih institucija i sadržaja uskoro počinje izgradnja sljedećeg stambenog objekta.  Pozicioniran je u prirodnom okruženju koje će budućim vlasnicima pružiti priliku za ugodan život u blizini svega što je potrebno.

Green Residence će biti izgrađen u naselju Irac-Paša Bunar u Tuzli, u blizini Vlade TK-a, Porezne Uprave, Elektrodistribucije, Bingo City Centra, stadiona Tušanj, nekoliko važnih fakulteta, osnovne škole, gradskog obdaništa, Behram-begove medrese, trgovačkih i drugih sadržaja.

Objekat sadrži 14 manjih modernih stanova koji će pružati ugodan ambijent za svakodnevni boravak, 2 zatvorene i 2 otvorene garaže, te 10 vanjskih parking prostora.

Planiran je za kupce koji žele kupiti manji stambeni prostor, projektovan da ponudi rješenje za sve današnje stambene potrebe.

‘’I u ovoj situaciji želimo se zahvaliti Službi za prostorno uređenje kao i Službi za komunalne poslove Grada Tuzla i nadležnim preduzećima, za brzinu u izdavanju potrebnih dozvola. Zahtjev za odobrenje za građenje podnijeli smo konkretno 28.12.2022. godine a izdato Rješenje za odobrenje za građenje dobili već 30.01.2023. godine˝, naveli su iz UWB GROUP doo.

Sve upite kupci mogu slati na email prodaja@uwbgroup.ba, a više informacija o projektu, cijenama i mogućnostima kupovine ili rezervacije moguće je dobiti na www.uwbgroup.ba

Broj telefona za prodaju stanova ili rezervaciju termina za detaljno upoznavanje projekta je +387 62 436 560.

(TIP)