Finansijski horoskop za 2023. godinu: Ko će se obogatiti, a ko treba stegnuti pojas

Finansijski horoskop za iduću godinu otkriva koji će znakovi odlično zarađivati, a koji bi trebali pripaziti na troškove. Zvijezde neće svima biti jednako naklonjene pa doznajte spadate li u one sretnike koji će se u 2023. obogatiti ili će vas nepovoljne prilike ipak natjerati na štednju.

Ovan

Do sredine svibnja uživat ćete podršku Jupitera pa vam novčane prilike neće biti loše, no od lipnja pa sve do kraja godine doživjet ćete financijski preporod. Iako ćete odlično zarađivati, pazite da vas to ne zanese. Nemojte sve potrošiti na zabavu i užitke.

Bik

Pred Bikovima je povoljna godina na svim poljima, pa tako i na financijskom planu. U proljeće će im porasti financijski apetiti pa će se više angažirati oko napredovanja ili pronalaska bolje plaćenog posla. Neće se bojati promjena, a odvažnost i samopouzdanje osigurat će im sjajne prilike.

Blizanci

Mnogima će se u prvim mjesecima godine poboljšati financija situacija, bilo kroz povećanje plaće ili pronalazak dodatnog izvora prihoda, a moguća je i dobit od nasljedstva. Nakon proljeća okolnosti se mijenjaju pa će se sve do kraja godine žaliti na nestabilne prilike. Racionalizirajte troškove i pazite se nesigurnih ulaganja.

Rak

Iako početak godine neće obećavati, dolaskom proljeća primijetit ćete da sve polako sjeda na svoje mjesto. Doći ćete u posjed novca koji vam pripada pa će vam netko vratiti dug ili isplatiti zaostale honorare. Mnogi će se udružiti s prijateljem i pokrenuti posao koji će biti dobar dodatni izvor zarade. U ljetnim mjesecima mogući su povećani troškovi.

Lav

Ove ćete godine biti široke ruke, no vaše financijske prilike neće biti toliko povoljne da bi vam omogućile luksuzan život. Trošit ćete više no što biste trebali, a takav pristup mogao bi dovesti do dugova. Razmislite o štednji i u dogovoru s ukućanima smislite racionalan plan trošenja.

Djevica

Pred Djevicama nije osobito povoljna godina, no na financijskom planu neće im ići loše. Prvi dio godine nekima donosi dobit od ulaganja ili nasljedstva, a posebno je izražena korist od dugoročnih investicija. Nekima će rad u inozemstvu pružiti priliku da podebljaju kućni proračun.

Vaga

U prvom dijelu godine Vage možda neće biti zadovoljne primanjima, no nakon svibnja pružit će im se mogućnost da zarade od pametnog ulaganja, a dobit je moguća i preko nasljedstva ili prodaje nekretnine. Iduća će im godina donijeti priliku da izađu iz dugova i poboljšaju materijalnu situaciju.

Škorpion

Škorpioni će u ožujku primijetiti da stvari idu nabolje. Riješit će neke stare dugove i otplatiti kredite, nakon čega će osjetiti olakšanje, a u isto vrijeme pružit će im se prilika da napreduju na poslu ili pronađu dodatni izvor prihoda. Jesen je povoljna za nove investicije i veće kupoprodajne akcije.

Strijelac

Razdoblje do svibnja bit će relativno povoljno, no ostatak godine zahtijevat će da malo stegnu pojas. Zaredat će im se nepredviđeni troškovi pa će shvatiti da bi trebali uvijek imati sa strane nešto novca za crne dane.

Jarac

Jarce očekuje financijski plodna godina. Na početku im se možda neće tako činiti, no dolaskom proljeća primijetit će da im se novčane prilike poboljšavaju. I sami će za to biti zaslužni jer će se više angažirati i pokrenuti dodatne poslove od kojih će odlično zarađivati.

Vodenjak

Pred njima je financijski izazovna godina. Okolnosti će ih navesti da promijene potrošačke navike i počnu više štedjeti. Odreći će se nekih luksuza, no to im čak i neće teško pasti jer će biti zadovoljni ostvarenom uštedom. Tijekom ljeta mogući su nepredviđeni troškovi.

Ribe

Ribama će prva polovica godine biti prilično plodna. Jupiter u polju financija donosi povoljne prilike za zaradu, a mudrost i promišljenost pomoći će im da razaznaju obećavajuće prilike od lažnih pokušaja prevare. Mogli bi pronaći dodatni izvor zarade ili bolje plaćen posao, prenosi Index.hr.

(TIP/Foto:  Shutterstock)

  1. Ovakva nam BHRT i ne treba. Pretpaltu samo plaćaju Bošnjaci, a trpe uvrede svaki dan. Voditelji i urednici su im…