Predsjednik Sindikata tvrdi da je Djed Mraz nepoželjan i u federalnom MUP-u

Skupština sindikata službenika federalnog MUP-a najoštrije osuđuje odluku Upravnog odbora Sindikata da ove godine neće biti novogodišnje predstave i dodjele paketića za djecu članova Sindikata, nego da će određeni iznos biti uplaćen svim članovima Sindikata, rekao je predsjednik Skupštine sindikata federalnog MUP-a Dragan Obradović u jutrošnjem pismu upućenom medijima.

Obradović je rekao da hitno traži da se odluka Upravnog odbora stavi van snage, te izvrši nabavka novogodišnjih paketića i organizuje novogodušnja predstava, kao što je bila praksa proteklih 10 godina.

“Kao predsjednik Skupštine Sindikata službenika Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova i u svoje lično ime osjećam potrebu da javno reagujem i najoštrije osudim zabranu nabavljanja novogodišnjih paketića i zabranu organizovanja novogodišnje predstave, te postavljam pitanje kome u Upravnom odboru smeta Djed Mraz, novogodišnji program i dodjela paketića“, istakao je Obradović.

On je naveo da se Djeda Mrazu, novogodišnjim programima i podjeli paketića raduju sva djeca na svijetu, ali ove godine po prvi put su nepoželjni članovima Upravnog odbora Sindikata službenika FMUP-a.

Obradović smatra da su ovom odlukom uskraćena prava djeci članova Sindikata da prisustvuju novogodišnjem program i dodjeli paketića.

(TIP/Izvor: N1/Foto: Ilustracija)