Veliki sedmični horoskop: Ribama je ovo vrijeme za putovanje, a Djevicama je nužan pravi odmor

Bikove koji su na radnom mjestu očekuje vas mnogo posla pa neće čuditi ako ćete osjećati izraženiji umor i pospanost. Škorpioni imaju puno više energije nego inače, ali će s njome i rasti veća izloženost stresu…

Ovan 21.3. – 20.4.

Posao – Poslovna kriza jenjava pa ulazite u bolje razdoblje. Upoznat ćete moćnu osobu koja će vam u nečemu jako pomoći. Moguće je da ćete na jednom poslu odlično zaraditi, dok će neki promijeniti opis radnih zadataka.

Ljubav – U sjajnom ste ljubavnom razdoblju pa zaboravite na ono što je bilo. Bit ćete opušteni, a upravo će to biti neodoljiv mamac za pripadnike suprotnog spola. Pozitivan Venerin utjecaj mogao bi kumovati poznanstvu s nekim vrlo strastvenim.

Zdravlje – Vaše će se zdravlje naglo poboljšati, a mnoge se tegobe povući. Manji problemi kod Ovnova mogu biti povezani s osjetljivom kožom tijela pa se oprezno izlažite suncu. Budite umjereni, sunčajte se umjereno, a što više plivajte.

Najbolji dan: 15. kolovoza

Najlošiji dan: 14. kolovoza

Bik 21.4.  – 21.5.

Posao – Bit ćete nadahnuti pa će radni zadaci vezani uz zabavu, umjetnost, pisanje i glazbu predstavljati zadovoljstvo. Iako će biti zastoja i nesklonih pojedinaca, Mars u vašem znaku učinit će vas pravim borcem za pravdu.

Ljubav – Mogli biste osjećati nezadovoljstvo osjećajnom stranom života. Iako će ljubav biti neupitna, česte svađe i nerazumijevanja potkopavat će vaš odnos. No povoljni Merkur upućuje na relativno brz izlazak iz krize.

Zdravlje – Mars u vašem znaku uvodi vas u stresne dane, a osobito će vas iscrpljivati napeti međuljudski odnosi. Bikove koji su na radnom mjestu očekuje vas mnogo posla pa neće čuditi ako ćete osjećati izraženiji umor i pospanost.

Najbolji dan: 17. kolovoza

Najlošiji dan: 15. kolovoza

Blizanci 22.5. – 21.6.

Posao – Sigurni ste u sebe pa ćete se lakše izboriti za svoje ciljeve i opravdati svoja stajališta. Netko će prepoznati vaše kvalitete pa ćete doći do dugo željenih položaja ili ćete ostvariti novčanu dobit.

Ljubav – U intenzivnom ste poslovnom razdoblju pa ćete se manje viđati s partnerom i obitelji. Bilo bi dobro da ste ovaj tjedan na ljetovanju, jer bi vas to još više zbližilo s voljenim. Samci bi mogli upoznati nekog tko je ambiciozan i uspješan u poslu.

Zdravlje – Ako ste previše tulumarili, slabo spavali noću i previše uživali u porocima, neće čuditi ako počnete osjećati zdravstvene tegobe. Blizanci trebaju pripaziti na dišne putove, smanjite pušenje i više boravite na svježem zraku.

Najbolji dan: 20. kolovoza

Najlošiji dan: 14. kolovoza

Rak 22.6.  – 22.7.

Posao – Zapaženi ste zbog svoje oštroumnosti i verbalne spretnosti. Bankari i financijeri zadovoljno će trljati ruke, a pozitivni planetarni utjecaji mnogima će donijeti priliku da bolje zarade. Češće ćete ići na poslovna putovanja.

Ljubav – Počet ćete uspješnije rješavati probleme. Vaša pristupačnost zapet će za oko jednoj osobi, koja će se raspitivati o vašem ljubavnom statusu. Nove su ljubavi na pomolu, a zbog povoljnog Marsova utjecaja bit će iznimno strastvene i erotične.

Zdravlje – Vaše će se zdravlje početi naglo poboljšavati. Imat ćete više energije pa ćete se rado odazivati pozivima na druženje ili izlete. Na moru će Rakovi lijepo pocrniti i odmoriti se pa će se lakše uhvatiti u koštac s poslovnim obavezama.

Najbolji dan: 14. kolovoza

Najlošiji dan: 16. kolovoza

Lav 23.7.- 22.8.

Posao – Ako ste zainteresirani za putovanja, inozemstvo, trgovinu, bavljenje sportom, očekuje vas lijep razvoj situacija. Sunce je u vašem znaku pa poput njega sjajite gdje god se zatekli i ističete se poslovnim vještinama.

Ljubav – Mogli biste se zaljubiti, poboljšati vezu narušenu problemima ili se odlučiti na brak, trudnoću. Brakovi će se preporoditi. Osjećat ćete se zaštićeno i voljeno, no povremene svađe zbog vaše ljubomore i brzopletosti čini se da nećete moći izbjeći.

Zdravlje – Više mislite na svoje zdravlje. Pravi je trenutak za prestanak pušenja ili uvođenje zdravijih prehrambenih navika. Lavovi će imati mnogo energije i biti će vitalni, ali često će mijenjati raspoloženje te biti depresivni.

Najbolji dan: 15. kolovoza

Najlošiji dan: 18. kolovoza

Djevica 23.8. – 22.9.

Posao – Brzo ćete usvajati nova znanja i biti spretni u pregovaranju i sklapanju ugovora. Najuspješniji će biti rad u medijima i poslovi vezani uz posredništvo, promet, usluge i komunikaciju.

Ljubav – Mogli biste se zaljubiti u osobu koja vam iz nekog razloga neće moći uzvratiti osjećaje. Klonite se veza s kompliciranim ili zauzetim osobama kojima je samo do zabave. Radije budite sami nego s nekim tko će vam samo raditi probleme.

Zdravlje – Merkur u vašem znaku bit će zaslužan za sjajnu koncentraciju, što će vam uvelike pomagati u poslu. No planeti u Lavu upozoravaju Djevice na gubitak tjelesne energije pa vam je odmor i više nego nužan.

Najbolji dan: 19. kolovoza

Najlošiji dan: 20. kolovoza

Vaga 23.9.  – 22.10.

Posao – Zaobiđite zapreke ili učinite poneki korak unatrag. Psihički ste spremni za obavljanje poslova, no tjelesno ste posustali. Možda je problem u lošoj organizaciji vremena ili u neurednom životu.

Ljubav – Na površinu će isplivati nepomirljive razlike u karakteru, ljubomora i vanjske smetnje. Slobodnima bi ljubav mogla biti neuzvraćena, ali ne odustajte. Već potkraj tjedna dolazi do povoljnijih astroloških utjecaja pa ćete u ljubavi imati više sreće.

Zdravlje – Pripazite na bubrege i mjehur – ne budite predugo u mokrom kupačem kostimu ili pretjerivati s rashladnim klima uređajima. Vagama treba što više druženja i zabave, kako ne bi zapali u malodušje.

Najbolji dan: 20. kolovoza

Najlošiji dan: 16. kolovoza

Škorpion 23.10. – 21.11.

Posao – Vladavina znaka Lava komplicira vam poslove pa odgodite pregovore i važne akcije. U dovršenju posla naići ćete na teškoće, ali ne sumnjajte u svoje sposobnosti. Ne očekujte od drugih da misle i rade poput vas.

Ljubav – Nećete biti sasvim zadovoljni svojim seksualnim životom. U potrazi za strašću, mogli biste naići na agresivnu osobu koja vas neće puštati na miru. Oni u brakovima imat će dobre odnose s partnerom, čemu pomaže vaša kvalitetna komunikacija.

Zdravlje – Imat ćete mnogo više energije nego inače, ali će s njome i rasti veća izloženost stresnim situacijama. Škorpioni trebaju biti posebno oprezni na suncu – čuvajte se ozljeda, padova i upala. Pijte dovoljno tekućine!

Najbolji dan: 14. kolovoza

Najlošiji dan: 17. kolovoza

Strijelac 22.11. – 21.12.

Posao – Pronalaženje novih načina poslovanja i sklapanje poznanstava polučit će dobrim rezultatima. Bit ćete uspješni u prezentiranju rada, u intervjuima i gostovanjima na televiziji, odnosno u javnosti.

Ljubav – Naklonjena Venera otvara vam pravu sezonu ljubavnog lova. Zapet ćete nekome za oko i ta će vas osoba uporno osvajati sve dok ne popustite. Ako ste u vezi ili braku, može biti razmirica, ali koje su srećom prolazne.

Zdravlje – Ako ste već neko vrijeme nervozni bez očitog razloga, ojačajte živce uzimanjem B vitamina. Mogli biste se brinuti za nečije loše zdravlje, što će i vas iscrpljivati. Strijelcima je vrijeme da posjete stomatologa.

Najbolji dan: 15. kolovoza

Najlošiji dan: 20. kolovoz

Jarac 22.12. – 20.1.

Posao – Poslovi će krenuti, suradnici imati više sluha za vas, a i šefovi će priznavati vaše vrijednosti. Postajete borbeni i znate što vam je cilj pa nije isključeno da napredujete. Radite li u turizmu, zadovoljno ćete trljati ruke.

Ljubav – Izvjestan je jak utjecaj vanjskih okolnosti koje će vas onemogućavati da opušteno uživate u ljubavnom odnosu. Ostat ćete zbunjeni partnerovom taštinom i čuditi se njegovim manama koje su vam dosad promicale. Samci bi se mogli fatalno zaljubiti.

Zdravlje – Ostavljate iza sebe razdoblje stresa i napetosti. Počet ćete se bolje osjećati, osobito ako ste rođeni u siječnju. Jarci će biti  usmjereniji na društveni život, što će im vidno popraviti raspoloženje.

Najbolji dan: 19. kolovoza

Najlošiji dan: 16. kolovoza

Vodenjak 21.1. – 18.2.

Posao – Mars u Biku oduzimat će vam smirenost i strpljivost. Pripremite se na veću kritiku javnosti, pretpostavljenih i kolega s kojima dijelite radni prostor. Ne zamjerajte se nadređenim osobama.

Ljubav – Planeti otežavaju sporazumijevanje s partnerom pa će na površinu isplivati različiti interesi. Možda od njega očekujete previše, ne shvaćajući da ga time sputavate. Imate li simpatiju na radnom mjestu, bit ćete meta ogovaranja kolega.

Zdravlje – Namjeravate li vježbati, obratite više pozornosti na pravilno zagrijavanje i istezanje mišića. Vodenjaci su u razdoblju u kojem su skloniji ozljedama i upalama, stoga nastojte živjeti što urednije. Ne preskačite doručak, prenosi 24sata.hr.

Najbolji dan: 20. kolovoza

Najlošiji dan: 18. kolovoza

Ribe 19.2. – 20.3.

Posao – Vaša borba za ostvarenje ambicija, bit će uspješna. Bit ćete osoba od povjerenja, a vaša pouzdanost i odgovornost bit će mamac za ponuđače novih poslova. Moguće je i poslovno putovanje.

Ljubav – Privlačit će vas osobe koje odišu mirom i koje su samozatajne. No veće su šanse da upoznate nekog nemirnog i strastvenog, tko će vam unijeti slatki nemir u srce. Izvjesne su ljubavi i avanture ako ste na moru – moguće je da upoznate stranca.

Zdravlje – Odličan Marsov utjecaj bit će zaslužan za vaš dobar imunitet i psihofizičku spremu. Nikakav posao vas neće moći umoriti, imat ćete snage za sve. Ribama su ovo savršeni dani za putovanje i ljetovanje, ali i sportske aktivnosti.

Najbolji dan: 14. kolovoza

Najlošiji dan: 20. kolovoza

(TIP/Foto: Dreamstime)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.