Sky: Ovo je pet razloga zbog kojih je Bayern odbio Ronalda

Pouzdani španjolski i njemački izvori jučer su objavili senzacionalnu vijest: “superagent” Jorge Mendes, jedan od najmoćnijih menadžera nogometaša, ponudio je Bayernu svog najslavnijeg štićenika. To je napravio niti godinu dana nakon što se Cristiano Ronaldo (37) vratio u Manchester United, za koji je prošle sezone u 39 utakmica postigao 24 gola.

Ronaldo je superagentu naložio da ga ponudi Bayernu

Razlozi zbog kojih je Ronaldo naložio agentu da mu traži novi klub su što je ogorčen nekvalitetom Unitedove momčadi, jako lošom sezonom koja je rezultirala plasmanom tek u Europa ligu te izostankom pravih pojačanja ovog ljeta. Ronaldo je zbog svega navedenog uvjeren da Unitedu slijedi još jedna sezona borbe ne za trofeje, nego za četvrto mjesto u Premiershipu.

On pak želi igrati Ligu prvaka i boriti se za naslove, a kako je uvjeren da mu to s Unitedom ni u novoj sezoni neće biti moguće, rekao je Mendesu da pita Bayern je li zainteresiran za njega. Njemački Sky donosi detaljan opis kako je na to reagirao njemački velikan:

Glavešine u Munchenu hitno su sazvale sastanak. Kratko je trajao

“U Bayernovom stožeru u Säbener Straße na to je odmah sazvan sastanak klupske vrhuške. Međutim, trajao je kratko i nakon njega nije bilo više razgovora ni pregovora s Mendesom. Čelnici Bayerna odbili su Ronalda zbog pet razloga:

Ronaldo u Unitedu zarađuje 30 milijuna eura godišnje.

(TIP/Izvor: Index.hr/Foto: Profimedia)