Dva nova potpisa na Tušnju

Kemal Mujarić i Irman Sejmenović će od ove sezone nositi crveno-crni dres.

Kemal Mujarić rođen je 12. septembra 1999.godine. Igra na poziciji napadača i dolazi iz Fudbalskog kluba „Budućnost“ Banovići. Za Budućnost je upisao 25 nastupa i postigao 10 golova i 11 asistencija.

„Sretan sam jer sam potpisao za Slobodu. Sloboda je veliki klub i smatram da zaslužuje mjesto u vrhu tabele“, istakao je Mujarić.

Irman Sejmenović rođen je 4. februara 2003. godine i igra na poziciji krilnog napadača. U Slobodu dolazi iz Fudbalskog kluba „TOŠK“ Tešanj, gdje je odigrao 29 utakmica te upisao pet golova i pet asistencija.

„Sloboda je fantastičan klub, sa tradicijom i taj se klub jednostavno voli. Spreman sam za nove izazove, pružit ću svoj maksimum i nadam se da ću opravdati povjerenje“, izjavio je Sejmenović.

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.