Horoskop za ljeto 2022.: Koga čekaju velika iskušenja, a ko će se zaljubiti?

U nastavku doznajte što vam predviđa ljubavni horoskop za ljeto 2022.

OVAN
Vašoj romantičnoj vezi je potreban dodatan angažman. Iako ljeto počinjete obećavajuće, velike su šanse da ćete većinu vremena morati uložiti u to da ostvarite skladan odnos s partnerom ili da ga osvojite. Vrijeme je povoljno za sve one koji vezu želi podići na viši nivo. Slobodni, prepustite se flertu.

BIK
Bikovi se trebaju čuvati preljuba i loših ljubavnih odluka. Iskušenje je veliko, ali morate se svjesno potruditi da ne popustite. Oni koji pate zbog stare ili neuzvraćene ljubavi, vrijeme je da krenu naprijed i osvijeste da je njihova sreća prioritet. Jupiter i Venera donijet će vam harmoniju u odnosima do kraja kolovoza.

BLIZANCI
Ovog ljeta imat ćete mnogo prilika da upoznate zanimljive osobe. Ova osoba će vas najvjerojatnije očarati svojim smislom za humor. Privlačit ćete pažnju mnogih bez puno truda. Nove veze će se razvijati vrlo dobro. Lipanj će donijeti nevjerojatne trenutke kojih ćete se s radošću sjećati. Moguć je početak novog ljubavnog odnosa.

RAK
Tijekom lipnja bit ćete raspoloženi i dobro se zabavljati sa svojim partnerom. Rakovi u braku će možda morati obratiti više pažnje na potrebe svog partnera. Možete izbjeći nesklad ako ne dozvolite negativnim emocijama da prevladaju. Također, ovog ljeta ne vjerujte nepoznatim ljudima da vam se miješaju u vezu.

LAV
Iskoristite povoljno vrijeme u lipnju i srpnju da pozovete osobu koja vam se sviđa na romantični sastanak. U kolovozu vaš osobni život možda neće teći tako glatko i morat ćete se više potruditi da biste uspjeli. Može doći do nesporazuma među parovima. U ovom trenutku ne prebacujte krivnju na vašeg partnera i nemojte biti previše kritični.

DJEVICA
Slobodne Djevice mogu sresti osobu zbog koje će im srce kucati brže. Slobodno otvorite svoje srce ovoj osobi. Ljudi koji su u stalnoj vezi mogu osjetiti blagu privlačnost prema nekom drugom, a pripazite, to može na kraju uništiti vašu zajednicu.

VAGA
Ovog ljeta ne treba žuriti i forsirati stvari koje se tiču polja ljubavi. Ne prihvaćajte bilo kakve ponude impulzivno, već odvojite vrijeme da bolje upoznate osobu. Bračni parovi će morati unijeti element romantike u svoj bračni život kako ne bi upali u zamku monotonije. Održavajte ravnotežu. Ne žurite s odlukama, ali ako vas vaša veza ne čini zaista sretnim, onda je vrijedno prekinuti.

ŠKORPION
Početak ljeta može biti prilično naporan, morat ćete se nosite s dosta izazova. Oni od vas koji su već neko vrijeme u vezi trebali bi  razmisliti što učiniti da bi se ona nastavila u pozitivnom smjeru. Čuvajte se lažnih obećanja, laskanja i izbjegnite preljub. Nekad nam se nešto čini privlačno, strasti nas povuku, ali pitanje je hoće li to dobro utjecati na naš život u budućnosti.

STRIJELAC
Lipanj i srpanj bit će povoljni za one koji su i dalje slobodni jer će sigurno upoznati nekoga tko odgovara vašim zahtjevima za savršenog partnera. Oni koji su nedavno izašli iz veze morat će pričekati neko vrijeme, otpustite prošlost i posvetite se sebi. Ovo je dobar period za parove, jer se mnoge stvari mogu lako riješiti i poboljšati. Ponovo ćete osjetiti one leptiriće kao na početku veze.

JARAC
Ovaj period bit će povoljan za sklapanje braka. Mnogi Jarčevi će dobiti ponudu od osobe koja im se sviđa dugi niz godina. Nemojte žuriti s odlukom; umjesto toga, budite otvoreni po pitanju ove veze. Pustite da se stvari razvijaju polako.

VODENJAK
Da bi u vašem osobnom životu sve bilo dobro, morate se kontrolirati. Dom i obitelj bit će vaš izvor radosti i sreće ovog ljeta. Iznenadite svog partnera poklonom, sitnim znacima pažnje, zagrljajem, komplimentom – vidjet ćete kako će se romansa ponovo rasplamsati. Slobodni Vodenjaci koji traže savršenog partnera mogu ga pronaći do kraja ljeta.

RIBE
Ljeto će biti povoljno vrijeme za vaše ljubavne snove. Hladnoću ili nerazumijevanje u vašoj vezi zamijenit će ljubav i naklonost. Razvit ćete dublje razumijevanje potreba i osjećaja, što će ojačati vezu. Slobodne Ribe mogu dobiti priliku da upoznaju nekoga zaista zanimljivog. Ovo je uzbudljivo vrijeme za vas, piše story.hr.

(TIP/Foto:  Dreamstime)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Искали где [url=https://mdou41orel.ru/]купить реплику Airpods PRO[/url]? Наилучшие беспроводные наушники в Москве и РФ. Копия оригинальных AirPods с активным шумоподавлением со…

  2. Ищете где [url=https://mdou41orel.ru/]купить лучшую реплику Airpods PRO[/url]? Качественные беспроводные наушники в Москве и РФ. Копия оригинальных AirPods с шумоподавлением по…