Ova tri znaka očekuju veliki preokreti u ljubavnim odnosima

Retrogradni Saturn postavit će ispit ljubavi pred njih. Neki će napokon otvoriti oči i shvatiti da ne mogu riješiti ono što već dugo ne funkcionira, a drugi će početi gubiti osjećaj za ljubav…

Prema horoskopu mnogi koji su u nesretnim vezama, kao i oni koji su u odnosima s toksičnim partnerom ili sumnjaju u svoju ljubav, sada će shvatiti istinu i poželjeti promjene.

Ovan

Ovan će napokon otvoriti oči i shvatiti da ne može riješiti ono što već dugo ne funkcionira, koliko god se trudio. Jedini problem će biti kako to učiniti, kako prekinuti s partnerom. Tijekom retrogradnog Saturna je važno biti pošten i otvoren te jasno reći što želite. Ne dopustite partneru da sazna vaše sumnje i želje od nekoga drugog.

Blizanci

Blizanci će početi gubiti osjećaj za ljubav i splasnut će osjećaj zaljubljenosti u osobu s kojom su u intimnom odnosu. Retrogradni Saturn potaknut će ih na nove korake, planirat će sljedeću vezu; kao da prethodna nije ni postojala.

Trebali bi biti iskren prema trenutnom partneru i ne ostavljati ga u mraku, već im objasniti svoje emocije i razloge zbog kojih ih ostavljate, piše Atma.

Rak

Rakovi već dugo traže izgovore za vezu u kojoj se više ne osjećaju sretno ni ispunjeno, ali sada napokon shvaćaju da je vrijeme za kraj. Iako bi partner mogao biti iznenađen naglom odlukom, trebali biste napraviti ono što mislite da je najbolje za vas i njega.

Ovo je odluka koja dugo već tinja u vama, a sada ćete je provesti. Ponude za pomirenje su moguće, ali ćete već biti na putu u novi život, prenosi 24sata.hr.

(TIP/Foto: Shutterstock)