Nurkić nakon što je Miley Cyrus progovorila bosanski: Kvalifikovala si se za pasoš

Najbolji bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić oglasio se na društvenim mrežama nakon što su američke zvijezde u novogodišnjoj noći spomenule bosanski jezik.

Naime, komičar Pete Davidson je povodom Nove godine snimio video u kojem govori o odlukama koje će sprovesti u djelo tokom nove 2022. godine te spomenuo bosanski jezik zajedno s Miley Cyrus, koja je svojim moćnim glasom upotpunila snimak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jusuf Nurkić (@bosnianbeast27)

“Ovo opija. Pete, ja znam malo bosanskog. Miley, ti si se kvalifkovala za pasoš”, poručio je Nurkić u šaljivom tonu.

Podsjetimo, Davidson u videu kaže: “Naučit ću novi jezik i to neki težak. Kao bosanski. Ko dovraga zna bosanski.”

Potom se u kadru našla Miley koja je na bosanskom otpjevala: “Znam bosanski.”

Očekivano ovaj insert iz videa je izazvao brojne komentare na društvenim mrežama.

Inače, Nurkić još od 22. decembra nije u igračkom kadru zbog korona protokola u NBA ligi, a zbog istog razloga neće ga biti ni na narednom meču njegovih Portland Trail Blazersa koji igraju u noći s ponedjeljak na utorak protiv Atlanta Hawksa, piše Klix.ba.

(TIP)

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.