Video: Katarina Mihaljević iz Kupresa oduševila žiri u njemačkom “The Voiceu”

Katarina Mihaljević (21), koja je porijeklom iz Kupresa a živi u Darmstadtu, nastupila je u poznatom njemačkom glazbenom showu „The Voice of Germany“. Svojim nastupom oduševila je, ne samo publiku, nego i žiri. Katarina živi s roditeljima i sestrom koja ima Rettov sindrom (rijetki neurorazvojni poremećaj koji se javlja gotovo isključivo u djevojčica). Nastup u showu “The Voice of Germany” je posvetila upravo bolesnoj sestri.

Katarinin glas, kako je rekao jedan član žirija, dar je s neba. Kako je izgledalo pjevati pred njemačkim slavnim pjevačima Nicom Santosom, Markom Forsterom, Sarah Connor i Johannesom Oerdingom otkrila je Katarina Mihaljević u razgovoru za Fenix-magazin.de.

Od članova žirija, Katarini je prvo čestitala poznata Sarah Connor u čijem timu je ona na kraju i završila.

“Ona mi je najdraža njemačka pjevačica. Cijeli život je slušam, pratim i najveća želja mi je bila da se baš ona okrene. I onda kad sam vidjela da se okrenula odmah nakon par sekundi pomislila sam, ok, sad mi je dosta, više mi ni ne treba”, navela je Katarina.

Trenutno je na drugoj godini studija dječje pedagogije u Darmstadtu, a radi i u dječjem vrtiću tri puta tjedno. Vrlo je prviržena svojoj sestri kojoj nastup i posvetila.

“Brigu o sestri uglavnom vode mama i tata, a ja im pomažem kad god stignem i gdje god mogu pomoći. Ona na primjer jako voli kad si s njom i kad joj pjevaš. Zato sam je jednostavno povezala s glazbom”, kazala je.

O rodnom mjestu kazala je: “Svaki godišnji odmor odlazim u domovinu. Sada za vrijeme Corone, malo je bilo otežano, ali inače idem redovito i ljeti i zimi. Zimi je posebno dobro, jer se na Kupresu može skijati. Jako sam vezana za taj kraj”, prenosi N1.

(TIP/Foto: Screenshot)