Veliki požar “progutao” skladište firme namještaja u Rajlovcu

U sarajevskom naselju Rajlovac, na području opštine Novi Grad, sinoć oko 22.50 sati došlo je do velikog požara u skladištu firme “Malagić”.

Kako su za Klix.ba kazali iz Operativnog centra MUP-a KS vatra je zahvatila skladište namještaja u ulici Safeta Zajke. U istom objektu nalazi se i salon namještaja.

Iz Profesionalne vatrogasne brigade KS rekli su da je dojava o požaru stigla u 22.51 sati, a da su prve ekipe na mjestu požara bile već osam minuta kasnije.

“Trenutno više vatrogasnih vozila i ekipa je na terenu koji gase požar”, rekao je operativac.

Za sada nema informacija koji je uzrok požara, a prema prvim informacijama radi se o velikoj materijalnoj šteti. Na svu sreću nema povrijeđenih osoba.

Na mjestu požara se očekuje dolazak dežurnog tužioca, a nakon što požar bude ugašen uslijediće uviđaj.

(TIP/Izvor: NN)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.