Svaki horoskopski znak krasi neki talent – otkrijte koji je vaš

Bikovi su talentirani u kuhinji, a Blizanci su nadareni komunikatori pa im najviše leže struke poput marketinga i prodaje. Škorpioni imaju jaku logiku koju mogu dobro unovčiti u financijama…

Ovan

Impulzivni, spontani i brzih refleksa, pripadnici ovog znaka inteligentni su i aktivni, pa su sportske aktivnosti kao stvorene za njih. Dobro im ide sve što je povezano s pokretom, dinamikom, pa i mehanikom.

Dobro im ide izgradnja, kao i popravljanje stvari, a konkurencija ih čini još boljima u onome čime se bave. Bolji su u individualnim nego u timskim aktivnostima.

Bik

Ako ste pripadnik ovog znaka, velike su vjerojatnosti da vrlo dobro kuhate. Strpljenje, istraživanje novih kulinarskih mogućnosti i izmišljanje novih recepata vama je omiljen hobi.

Osim toga, dobro vam idu sve stvari koje su povezane s dekoriranjem, bilo odjeće, doma ili pak uređenja vrta.

Blizanci

Bilo da je riječ o oglašavanju, pregovaranju ili direktnoj prodaju, pripadnici ovog znaka nadareni su za uvjeravanje drugih u ono što žele.

Komunikativnost, istinski interes za druge, sposobnost širenja informacija i povezivanja čini ih odličnim govornicima. Dobri su i u svim djelatnostima u kojima se koriste ruke, jer brzo uče ako su inspirirani.

Rak

Pripadnici ovog znaka uspješno prenose osjećaje u ono što rade, a imaju istinski talent u razumijevanju, motiviranju i shvaćanju drugih ljudi.

Zbog toga su odlični u ulozi profesora, trenera i savjetnika. Od drugih talenta ističe se sposobnost stvaranja estetski lijepih stvari i inovacija za što se služe svojom bogatom maštom.

Lav

Ako itko na sebe lako privlači pozornost, to su definitivno pripadnici ovog vatrenog znaka. To ih čini odličnim zabavljačima, pa je humor i snalaženje u novim situacijama njihov istinski talent.

Osjećaju interes i prema stvarima povezanim s ljepotom, kozmetikom i prehranom, a nerijetko će upisivati razne tečajeve kako bi produbili svoje znanje i sposobnosti.

Djevica

Posvećenost detaljima pripadnicima ovog znaka ne predstavlja nikakav napor, već nešto urođeno. Kod svakog zadatka se maksimalno posvećuju, a njihovo polje interesa je široko.

Vole hobije povezane s računalima, crtanjem, izgradnjom stvari, a najviše od svega vole planirati.

Vaga

Pravedan nastup, savjetovanje bez osude i pregovaranje između posvađanih strana prirodni su talenti koji krase pripadnike ovog znaka.

Općenito, njihovi talenti najčešće uključuju društvo, a ne stvari, a oni su vrlo često članovi nekih udruga ili interesnih skupina. Često su i umjetnički talentirani, ali to zanemaruju.

Škorpion

Inteligencija i logičko razmišljanje glavne su odlike pripadnika ovog znaka. Oni se ističu u svim zadacima koji zahtijevaju logičko promišljanje i analize.

Najčešće ih zanimaju pomalo neobične stvari i hobiji, a najbolji su uvijek u onim stvarima u kojima ne nalaze shvaćanje i razumijevanje drugih. Računanje, financijski poslovi i logički zadaci su u kojima će zablistati.

Strijelac

Poput Ovnova, pripadnici ovog znaka su rođeni sportaši. Ipak, za razliku od Ovnova njih ne motivira toliko samo natjecanje, koliko uzbuđenje i avanturizam povezani s fizičkom aktivnošću.

Zanemare li svoje sjajne fizičke i mentalne predispozicije, svoje talente mogu otkriti u organizaciji proslava, putovanja te stvari povezanih s medicinom.

Jarac

Disciplina, strukturiranost i strpljenje krase pripadnike ovog zemljanog znaka, koji su nadareni za razne praktične stvari i svakodnevne hobije, koje vrlo lako mogu pretvoriti i u dodatan posao.

Ipak, u tome neće ostvarivati svoju zatomljenu kreativnost. Pisanje, pjevanje i slične djelatnosti su one u kojima se nalaze njihovi skriveni talenti.

Vodenjak

Većina pripadnika ovog znaka ima neki glazbeni talent, bilo da skladaju, sviraju ili samo imaju odlično ‘uho’ za glazbu. Osim toga, oni su veliki zaljubljenici i talenti za modernu tehniku, pa su dobri i u grafičkom dizajnu.

U svakom slučaju, oni su inovatori koji rado otkrivaju nove načine korištenja stvari.

Ribe

Pripadnici ovog znaka najveći su umjetnici u Zodijaku. Kako su u dodiru sa svojom duhovnom stranom, oni lako prenose svoje emocije na slikarsko platno, u note ili pak fotografije.

Obično pronalaze jednu granu umjetnosti koja ih zanima, a najbolje stvaraju u depresivnim stanjima, prenosi 24sata.hr.

(TIP/Foto: Dreamstime)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Nəticə: Azərbaycanda onlayn lotereyaların gələcəyi keno loto online , 10 Lotto Online platformasının Azərbaycan lotereya səktöründə təsirinin nə olduğunu və…