Foto: Objavljene prve fotografije Face sa snimanja nastavka serije “Seks i grad”

Iako su se na početku pojavile informacije da se u nastavku snimanja serije “Seks i grad” osim Samanthe, ni Faca neće pojaviti, to je izazvalo razočarenje među obožavateljima. Ipak, na njihovu sreću Chris North, naposljetku je ipak finalizirao ugovor s producentima i potvrđeno je kako će Faca biti dio nastavka pod nazivom “And Just Like That…”.

Međutim, ubrzo su se pojavile razne glasine o tome kakva je zapravo sudbina Nothova lika. S obzirom na to da je potvrđena i informacija kako je Faca u nikad realiziranom trećem filmu iz franšize trebao umrijeti od infarkta, mnogi su se s pravom zapitali hoće li se isto dogoditi u seriji, piše Zadovoljna.hr.

U medije je dospio i dio novog scenarija prema kojem se Carrie (Sarah Jessica Parker) i Faca (Chris North)ž navodno razvode, a sudeći prema prvim fotografijama Face sa seta serije, moglo bi se zaključiti da im baš “ne cvjetaju ruže u braku”.

Sarah Jessica Parker i Chris North, popularni par, snimljeni su tokom uvježbavanja scene i govor njihovih tijela je odao da se Carrie i Faca svađaju.

U drugom filmskom nastavku “Seksa i grada”, Carrie i Faca su već proživjeli jednu bračnu krizu kada se junakinja ove serije ponovo povezala sa bivšim zaručnikom Aidanom Shawom.

John Corbett, koji je glumio Aidana, također će se vratiti u nastavku ove serije pa ćemo tako uskoro saznati da li će upravo on opet napraviti pometnju u odnosu između Carrie i Face.

(TIP)