Ovo su najbolji auti za pojedine horoskopske znakove

Svaki horoskopski znak nosi svoje karakteristike, a ovisno o njima svakom pristaje drugi tip automobila.

Tako barem misle u Toyoti gdje su odlučili ponuditi svoj prijedlog optimalnog izbora automobila po horoskopskim znakovima. Japanski gigant je iz svoje game izdvojio 12 automobila, a posegnuo je i za konceptom. Krenimo redom.

Ovnovi su sportaši, zaljubljenici u aktivan život i željni nadmetanja. Idealan auto za njih je GR 86, mišljenja su u Toyoti.

Bikovi pak više cijene obiteljske vrijednosti, kao i dugotrajna prijateljstva.Spontani su, ali se vole držati ostvarivih planova. Vole putovati, a najbolje će im biti u karavanu kao što je Corolla Touring Sports Hybrid.

Blizanci su kreativci, uvijek posebni, impulzivni i spremni da se pokažu. Pogađate, za njih je Aygo najbolji izbor, i to u nekoj atraktivnoj kombinaciji vanjskih boja.

Rakovi su odane duše na koje se uvijek možete osloniti. Uvijek traže ono najbolje za obitelj, a njihovo vozilo mora biti prostrano i ugodno. Stoga se njima savjetuje odabir Highlandera, velikog SUV-a sa 7 sedala.

Lavovi vole užitak, a pritom obožavaju najnovije tehnologije i gadgete. U Toyoti misle da je za njih Yaris najbolji izbor, ali u sportskoj GR izvedbi. Nema sumnje da bi se u ovom autu snašli i neki drugi horoskopski znakovi.

Djevice su postojane i uvijek 100% posvećene, bilo u prijateljstvu, vezi ili karijeri. A takvim koji traže pouzdanost i vrhunsku upotrebljivost jedina opcija je Hilux.

Vage su doista posebne. U potrazi za harmonijom i poštenim odnosom one su i ekološki najosvještenije, pa ne čudi što je njima Toyota namijenila bZ4X. Zasad je to koncept električnog SUV-a koji na ceste dolazi 2022. godine.

Konačno dolazimo i do Škorpiona, koje bije glas uglađenih i smirenih vođa, spremnih da preuzmu kontrolu. Druželjubivi su i posvećeni obitelji i prijateljima, a ponekad vole i malo luksuza te nešto više stila. C-HR u GR Sport izdanju je za njih idealan odabir.

Strijelci su spontani, zabavni i skloni putovanjima, oni će u svoje avanture ići najlakše s jednim Land Cruiserom. Izbor je to koji bi vjerojatno odabrala većina koja ima u sebi bar malo avanturističkog duha.

Oni u znaku Jarca su skloni praktičnosti, redu i disciplini, a u svom izboru su često otvoreni za nove tehnologije. Njima pristaje RAV4, i to u formi Plug-in Hybrid.

Vodenjaci su otvorene avanturisti koji uvijek idu svojim putem. Cijene ljudske veze, ali su najsretniji u vlastitom društvu. Jednako im je dobro u gradu i na otvorenom, a vozilo koje im pristaje je Yaris Cross.

Romantične Ribe su prave umjetničke duše. Vole prirodu, ali vole i nove ideje. Njima je prvi izbor Mirai, prelijepa limuzina s vodikovim pogonom, prenosi Index.hr.

(TIP)