Horoskopski parovi koji ne bi trebalo da se vjenčaju

Prema astrologiji, osobe rođene u određenim horoskopskim znacima ne bi se trebalo da se vjenčavaju jer bi njihov brak mogao loše da se završi. Evo koji horoskopski parovi ne bi trebalo da razmišljaju o vjenčanju.

Ovan i Rak

Brak između Ovna i Raka završio bi se u suzama. Ponekad se različite ličnosti mogu da dobro slažu, ali ponekad to ne bude tako. To važi za osobe rođene u znaku Ovna i Raka. Iako bi njihov brak krenuo dobro i na početku izgledao obećavajuće, Ovan bi ubrzo postao previše dominantan za nježnog Raka. Astrolozi savjetuju da ovi znaci ne idu pred oltar.

Bik i Ribe

Njihov brak bi potrajao oko šest mjeseci. Jedina neizbježna stvar u njihovom braku je potpisivanje papira za razvod. Razlike u pogledu snova i ambicija ono su što će razdvojiti Bika i Ribe. Bik želi uspješnu karijeru i ugledan porodični život. S druge strane, Ribe su slobodnijeg duha i ne vole da žive prema tuđim očekivanjima.

Blizanci i Jarac

Ovaj par ima razne slabosti, a jedan od najvećih problema s kojim se mogu susresti je nedostatak komunikacije i volje za kompromisom kada su u pitanju neke ključne stvari. Blizanci vole brz život, a Jarac voli kada je njihov život organizovan i sistematičan. Njihov brak ne bi dugo potrajao.

Lav i Škorpija

Spoj Lava i Škorpije je recept za neuspjeh. Oba horoskopska znaka su izrazito svojeglavi i uvijek žele da bude po njihovom. Imaju izuzetno snažne ličnosti pa im je nezamisliv bračni život. Lav i Škorpija bi većinu vremena u braku proveli u svađi.

Djevica i Strijelac

Osobe rođene u ovim znacima trebalo bi sebi da uštede vreme i izbjegavaju vezu jedno s drugim kako im srce na kraju ne bi bilo slomljeno. Djevica i Strijelac nemaju puno zajedničkih stvari, a nisu baš ni strpljive osobe, naročito kad treba saslušati i razumjeti tuđe probleme i drame.

Vaga i Vodolija

Vaga i Vodolija mogu biti odlični pratelji jedno drugom, ali sasvim je druga priča kada je riječ o romantičnoj vezi, navodi MSN. Kada veza postane inenzivnija i ozbiljnija, nedostatak ozbiljnosti kod oba znaka će ih okrenuti jedno protiv drugog te će se razotkriti sve razmirice u njihovom odnosu, prenosi zadovoljna.rs.

(TIP)