Dino Jelusić novi član benda Whitesnake

Hrvatski muzičar Dino Jelusić novi je član legendarnog benda Whitesnake. Informaciju je potvrdio David Coverdale, frontmen Whitesnakea, ali i Jelusić na svom Facebook profilu.

“Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak u grupu iznimno talentiranog Dine Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti”– izjavio je David Coverdale, frontmen grupe Whitesnake.

Podsjetimo, Jelusić je na koncertu na Šalati tada nastupio sa svojim bendom Animal Drive kao predgrupa Whitesnakeu, a poveznica je sa slavnom grupom i to što što njihov gitarist Joel Hoekstra svira s Dinom u grupi Trans Siberian Orchestra, navodi Večernji list.

Nakon objave da je Dino njihov novi član uslijedili su i komentari fanova Whitesnakea, koji su oduševljeni time što Jelusić dolazi u slavni bend.

“Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda”, napisao je Jelusić na svom Facebooku.

(TIP/Izvor: N1)