Labrador prihvatio mačiće koji su ostali bez majke i odgojio ih kao da im je on otac

Labrador Bertie zarobio je srca ljudi na internetu nakon što je prihvatio sedam mačića koji su ostali bez majke te se brinuo o njima i odgajao ih kao da im je on otac.

Napušteni mačići imali su otprilike dva tjedna kada su ih pronašli pokraj ceste, a majke im nije bilo na vidiku. U ovoj dobi ne bi mogli sami preživjeti, zbog čega ih je osoba koja ih je pronašla odvezla u sklonište.

Jednom kada su veterinari utvrdili da su mačići zdravi, medicinska sestra u skloništu, Rachel, odlučila je mačiće povesti sa sobom kući.

Tamo ih je dočekao njen labrador Bertie, koji se odmah postavio zaštitnički prema novopridošlicama.

“Nevjerojatno sam ponosna na Bertieja zbog načina na koji se brinuo za mačiće tijekom posljednjih nekoliko tjedana. S nepune dvije godine i sam je jedva odrastao., ali ne biste to pomislili kad biste vidjeli koliko je strpljiv i brižan”, rekla je za TeamDogs Rachel.

Dodala je da su svi mačići udomljeni nakon što su bili dovoljno odrasli, prenosi Index.hr.

“Bila sam tužna kad sam ih vidjela kako odlaze, ali mogu se utješiti saznanjem da smo im Bertie i ja pružili sve što smo mogli. Pretpostavljam da Bertie sada uživa u miru i tišini kad njih više nema. Zaslužio je”, zaključila je.

(TIP/Foto: TeamDogs)