Video: U Banjaluci uhapšeno lice sa međunarodne potjernice i tri policijska službenika

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa pripadnicima Žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske lišili su slobode juče dva lica u Banjaluci – lice M.B. iz Cetinja i lice M.M. iz Banjaluke. Kako se saznaje, radi se o Milošu Božoviću.

Lice M.B. je lišeno slobode na osnovu međunarodne Interpolove potjernice raspisane za krivično djelo „Teško ubistvo“.

Lice M.M. je lišeno slobode zbog postojanja osnova sumnje da je kao policijski službenik MUP-a Republike Srpske učinio krivično djelo „Pomoć učiiniocu poslije izvršenog krivičnog djela“.

Policijski službenici su izvršili pretres lokacija koje koriste lica lišena slobode i tom prilikom u stanu lica M.B. pronađen je pištolj glok sa izbrušenim serijskim brojem i pripadajućim okvirom i municijom, tri pancira, mobilni telefon, novac, SIM kartica, laptop, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti u istrazi.

U stanu koje koristi lice M.M. pronađeni su i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela, saopćeno je iz MUP-a RS.

O lišenju slobode lica M.B. obavješten je dežurni sudija suda BiH, a lišenje slobode lica M.M izvršeno je pod nadzorom Okružnog javnog tušilaštva Banja Luka. U daljim aktivnostima sinoć su na području Banjaluke lišena slobode još dva policijska službenika MUP-a Republike Srpske – lice P.V. i G.R., prenosi N1.

Kako saznaje N1 radi se o Predragu Vatrešu i Mladenu Milovanoviću zvanom “Mili”, inspektorima u različitim odjeljenima MUP-a RS.

Sva lica će biti saslušana u svojstvu osumnjičenih i pod nadzorom nadležnih tužilaštava, a protiv istih će biti dostavljeni odgovarajući izvještaji. Sva tri policijska službenika biće suspendovana, zaključuju u saopćenju.

(TIP)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Одни проблемы. [url=https://apps.rustore.ru/app/com.leonru.mobile5]Приложение леон ошибка[/url] и с чем связана данная проблема я не знаю. Но лучше поискать другой источник для…