Denis Prcić pušten na slobodu

Denis Prcić, direktor Američkog univerziteta u Bosni i Hercegovini, pušten je danas na slobodu, potvrđeno je za portal Politicki.ba.

Sud Bosne i Hercegovine je odbio zahtjev Tužilaštva Bosne i Hercegovine za produženje pritvora.

Adokatica Denisa Prcića, Vasvija Vidović potvrdila je kako se njen klijent već nalazi na slobodi.

Državno tužilaštvo je zbog mogućeg uticaja na svjedoke i skrivanja dokaza zatražilo produženje pritvora Denisu Prciću, direktoru Američkog univerziteta u Bosni i Hercegovini osumnjičenom za pomoć počiniocu nakon učinjenog krivičnog djela, dok je Odbrana predložila određivanje mjera zabranem objavila je N1.

(TIP/Foto: N1)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Откройте для себя новейшие обновления в приложении БК Олимп для Android! [url=https://olimp-apk.ru/]Приложение Олимп[/url] доступно сейчас. Мы улучшили наше приложение, чтобы…