Barcelona postavila ultimatum Pjaniću

Barcelona se mora što prije riješiti nekoliko igrača kako bi smanjila dugove te ispunila uvjete koje traži La Liga.

Jedan od igrača kojem je Barcelona poručila da traži novi klub je Miralem Pjanić, ali on promjenom sredine ne želi primati manju plaću od one koju mu daje katalonski klub. Njegova želja stvara problem klubu s Nou Campa.

Traže ga talijanski velikani, ali on ne želi manju plaću

Za Pjanićeve usluge zainteresirani su Roma, Inter i Juventus, a kako stvari stoje, on bi u jedan od ovih klubova otišao kao posuđeni igrač. No, uz to bi vjerojatno morao primati i manju plaću, što mu ne odgovara.

Katalonski Sport piše da je Barcelona postavila ultimatum za Pjanića te da je spremna poduzeti oštrije mjere ako bude potrebno. Klub se nada da će tijekom narednog tjedna pronaći rješenje.

Barcelona ga je dovela pod čudnim okolnostima

Barcelona je prošlog ljeta kupila Pjanića iz Juventusa za 60 milijuna eura uz dodatnih pet milijuna eura koji se mogu isplatiti kroz razne bonuse. U suprotnom pravcu je otišao Arthur za odštetu od 80 milijuna eura s uračunatim bonusima. O tom transferu se mnogo pričalo jer je djelovao kao klasično iskorištavanje rupa u pravilima financijskog fair-playa.

Pjanić je od prve minute za Barcelonu odigrao samo šest ligaških utakmica. Nadao se da će se njegov status promijeniti ovog ljeta, očekivao je odlazak trenera Ronalda Koemana, ali je nizozemski stručnjak dobio još jednu priliku od Barcelone i otpisao bh. reprezentativca za sljedeću sezonu.

(TIP/Izvor: Index.hr)