Zukan Helez osuđen na šest mjeseci zatvora

Državni parlamentarac i potpredsjednik SDP-a Zukan Helez osuđen je na šest mjeseci zatvora za krivično djelo davanje lažnog iskaza.

Naime, prije nekoliko godina dogodio se incident, nakon čega je Helez svjedočio na sudu da je u vrijeme tog incidenta bio sa rođakom na potpuno drugom mjestu.

Ali, na snimcima sa nadzorne kamere utvrđeno je da Helezov rođak ipak nije bio na mjestu na kojem tvrdi. Presuda nije pravosnažna i okrivljeni imaju pravo žalbe.

(TIP/Izvor: federalna.ba/Foto: Anadolija)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

  1. Искали где [url=https://mdou41orel.ru/]купить реплику Airpods PRO[/url]? Наилучшие беспроводные наушники в Москве и РФ. Копия оригинальных AirPods с активным шумоподавлением со…

  2. Ищете где [url=https://mdou41orel.ru/]купить лучшую реплику Airpods PRO[/url]? Качественные беспроводные наушники в Москве и РФ. Копия оригинальных AirPods с шумоподавлением по…