Pet promjena koje će vam se dogoditi kada upoznate pravu ljubav

Koliko ste puta u životu mislili da ste zaljubljeni samo da bi se na kraju ispostavilo kako se radilo samo o površnoj privlačnosti?

Sigurno su vam onda i frendice koje su u sretnim vezama pametovale kako su znale da “to nije to” jer je sve drugačije kada upoznate onog pravog, a iako su vas vjerojatno živcirale, bile su u pravu. Kada upoznate pravu ljubav, to znate odmah jer vam se događaju raznorazne promjene, kako psihičke tako i fizičke, a uglavnom su pozitivne. Evo i pet najčešćih:

Poboljšat će vam se raspoloženje

Kemija ljubavi nije ništa drugo nego kombinacija hormona, adrenalina, serotina i endorfina koji zajedno čine koktel dobrog raspoloženja u tijelu.

Proljepšat ćete se

“Ljubav je najbolja kozmetika”, rekao je svojevremeno Yves Saint Laurent i bio je u pravu. Zaljubljenost se definitivno vidi izvana, prvenstveno jer se zaljubljeni ljudi obično više smiješe, a poznato je da osmijeh ljude čini ljepšima.

Zaboravit ćete na sve što ste dosad čule

Ako ste se prije držali nepisanih ljubavnih pravila, primjerice da morate čekati tri dana prije nego što se javite nekome koga ste upoznali, kad se zapravo zaljubite zaboravit ćete na sve njih i slijedit ćete svoje srce.

Neće biti poteškoća u komunikaciji

Jeste li ikada bili na spoju s nekim s kim niste znali o čemu biste razgovarali i bilo je dosta neugodne tišine, a drugog spoja vjerojatno nije bilo jer ste shvatili da nije za vas? Kad upoznate onog pravog kliknut ćete ispočetka, pa čak i ako bude nekih malih neugodnosti, bit će slatke i nećete zbog njih poželjeti pobjeći glavom bez obzira.

Napunit ćete se energijom

Osim srećom, zaljubljenost će vas napuniti i energijom i imat ćete puno više snage i volje za izlaske, vježbanje i druge aktivnosti nakon radnog dana. piše Index.hr.

(TIP/Foto: Instagram)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena        

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.